←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Problem z serwerem

Zablokowany

• +
  • -
Żuk - zdjęcie Żuk 12.09.2010

L 09/12/2010 - 15:02:02: FATAL ERROR (shutting down): ED_Alloc: no free edicts
FATAL ERROR (shutting down): ED_Alloc: no free edict

Taki błąd mi wywaliło dzisiaj już 3x. Nie wiem czym to jest spowodowane .. errorlogów nie mam (tylko 1 z interpu) Może potrafi ktoś pomóc ?
Odpowiedz

ptk. - zdjęcie ptk. 15.09.2010

Konieczny jest reinstall <_< <_<
Odpowiedz

• +
  • -
Żuk - zdjęcie Żuk 22.09.2010

A wiesz może co ten błąd oznacza ? Bo to się zaczęło tak nagle dziać :/ No ale cóż, za jakiś czas spróbuję tego reinstala zrobić.
Odpowiedz

• +
  • -

Myślisz, że nie szukałem ?
Masterem w angielskim nie jestem. Więc jeśli możesz wytłumaczyć to chociaż w 1 zdaniu będę bardzo wdzięczny i poleci reput.
Odpowiedz

• +
  • -
mgr inż. Pavulon - zdjęcie mgr inż. Pavulon 22.09.2010

Za dużo masz bytów/dźwięków/modeli itp
Ogranicz ilość pluginów, zmień mapę. Może zmień serwer.

Kiedy taki błąd masz ? Na jakiej mapie ? Przy ilu graczach ?
Odpowiedz

• +
  • -

Gdy jest full, czyli 14/14 lub czasem też 12/14. Serwer jest serwerem easyblock, więc na mapie jest dużo blocków, rzecz jasna. Zauważyłem ten błąd na mapie de_cbble, jest na niej najwięcej właśnie blocków, lecz wcześniej nie było owego błędu. Serwer stoi na gamepadzie, 1000fps. Pluginy są już ograniczone do minimum.

Dodano 25 wrzesień 2010 - 11:49:

Gdy jest full, czyli 14/14 lub czasem też 12/14. Serwer jest serwerem easyblock, więc na mapie jest dużo blocków, rzecz jasna. Zauważyłem ten błąd na mapie de_cbble, jest na niej najwięcej właśnie blocków, lecz wcześniej nie było owego błędu. Serwer stoi na gamepadzie, 1000fps. Pluginy są już ograniczone do minimum.

Już sobie z tym poradziłem. Po prostu ograniczyłem pluginy, które wymagają modele / piosenki i inne, które mogą obciążać serwer na danej mapie. Można zamknąć.

@Pavulon, + dla Ciebie.
Użytkownik Żuk edytował ten post 25.09.2010 11:50
Odpowiedz

Adminek AMXX.PL - zdjęcie Adminek AMXX.PL 25.09.2010

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Problem rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Odpowiedz
Zablokowany