Problem z serwerem
Żuk
12.09.2010
L 09/12/2010 - 15:02:02: FATAL ERROR (shutting down): ED_Alloc: no free edicts FATAL ERROR (shutting down): ED_Alloc: no free edict
Taki błąd mi wywaliło dzisiaj już 3x. Nie wiem czym to jest spowodowane .. errorlogów nie mam (tylko 1 z interpu) Może potrafi ktoś pomóc ?
Żuk
22.09.2010
A wiesz może co ten błąd oznacza ? Bo to się zaczęło tak nagle dziać
No ale cóż, za jakiś czas spróbuję tego reinstala zrobić.

kasza
22.09.2010
Żuk
22.09.2010
Myślisz, że nie szukałem ?
Masterem w angielskim nie jestem. Więc jeśli możesz wytłumaczyć to chociaż w 1 zdaniu będę bardzo wdzięczny i poleci reput.
Masterem w angielskim nie jestem. Więc jeśli możesz wytłumaczyć to chociaż w 1 zdaniu będę bardzo wdzięczny i poleci reput.
mgr inż. Pavulon
22.09.2010
Za dużo masz bytów/dźwięków/modeli itp
Ogranicz ilość pluginów, zmień mapę. Może zmień serwer.
Kiedy taki błąd masz ? Na jakiej mapie ? Przy ilu graczach ?
Ogranicz ilość pluginów, zmień mapę. Może zmień serwer.
Kiedy taki błąd masz ? Na jakiej mapie ? Przy ilu graczach ?
Żuk
22.09.2010
Gdy jest full, czyli 14/14 lub czasem też 12/14. Serwer jest serwerem easyblock, więc na mapie jest dużo blocków, rzecz jasna. Zauważyłem ten błąd na mapie de_cbble, jest na niej najwięcej właśnie blocków, lecz wcześniej nie było owego błędu. Serwer stoi na gamepadzie, 1000fps. Pluginy są już ograniczone do minimum.
Dodano 25 wrzesień 2010 - 11:49:
Już sobie z tym poradziłem. Po prostu ograniczyłem pluginy, które wymagają modele / piosenki i inne, które mogą obciążać serwer na danej mapie. Można zamknąć.
@Pavulon, + dla Ciebie.
Użytkownik Żuk edytował ten post 25.09.2010 11:50
Dodano 25 wrzesień 2010 - 11:49:
Gdy jest full, czyli 14/14 lub czasem też 12/14. Serwer jest serwerem easyblock, więc na mapie jest dużo blocków, rzecz jasna. Zauważyłem ten błąd na mapie de_cbble, jest na niej najwięcej właśnie blocków, lecz wcześniej nie było owego błędu. Serwer stoi na gamepadzie, 1000fps. Pluginy są już ograniczone do minimum.
Już sobie z tym poradziłem. Po prostu ograniczyłem pluginy, które wymagają modele / piosenki i inne, które mogą obciążać serwer na danej mapie. Można zamknąć.
@Pavulon, + dla Ciebie.
Użytkownik Żuk edytował ten post 25.09.2010 11:50
Adminek AMXX.PL
25.09.2010
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Problem rozwiązany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Problem rozwiązany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL