witam.
Możecie mi napisać który z wymienionych dwóch hostingow jest najlepszy i najbardziej funkcjonalny. Najważniejsze są dla mnie FPS serwera i kontakt ze wsparciem technicznym.
Dziękuję.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

pukawka.pl czy 1shot1kill.plpomóżcie wybrac :)
Temat rozp. Milek, 03.09.2010 14:04
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03.09.2010 14:04
Napisano 08.09.2010 09:43
Pukawka ATMAN, jakość jest, panel dobrze każdemu znany, na rabaty nie masz co liczyć
1Shot1kill eTop, 1k FPS, Dobry panel porównywalny do traqowego, rabat bardzo możliwy
1Shot1kill eTop, 1k FPS, Dobry panel porównywalny do traqowego, rabat bardzo możliwy

Napisano 08.09.2010 13:52
Mam serwer w pukawce i jeśli chodzi np o kontakt z supportem to nie ma problemów.
Napisano 08.09.2010 14:19
Jeśli koniecznie te 2 firmy to pukawka.pl
Napisano 08.09.2010 15:21
Ja współpracuje z 1s1k już ok 6 miesięcy, powiem tyle kiedys był to jeden z najlepszych serwisów hostujących a teraz? Lagi na serverze nawet po 5-8 s,spadające fps, suport odzywa sie po 2 dniach z odpowiedzią że to nie z ich strony pomimo że kilka mi znajomych serwisow ma taki sam problem u nich... Kiedys było dobrze teraz zaczynają lecieć na masówkę, na rabaty możesz liczyć. Teraz zaczynam przygodę z kolejnym serwerem ale z pukawki Zobaczymy . Radził bym się zastanowic 2 razy przed wzięciem 1s1k.
Napisano 10.09.2010 17:16
Dobra biore pukawka.pl
dzięki za pomoc ;-*
do zamkniecia

do zamkniecia

Napisano 10.09.2010 17:43
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Na życzenie autora.
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Na życzenie autora.
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych