Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z War3FT


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 EmPeTrzy

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Międzyzdroje.
Offline

Napisano 11.10.2008 17:42

Witam,
mam problem z włączeniem War3FT 2.3.2 by Mafia ( http://amxx.pl/viewt...ighlight=war3ft )
Mam wszystkie dzwięki, i inne pliki w plugins.ini też wszystko, ale plugina jak nie było tak nie ma na serwerza, nie wiem co jest :/ Bardzo proszę o pomoc
  • +
  • -
  • 0

#2 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 11.10.2008 17:46

Zrestartowałeś serwer?
amx_rcon restart
w konsoli.
  • +
  • -
  • 0

#3 EmPeTrzy

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Międzyzdroje.
Offline

Napisano 11.10.2008 17:47

taa i to nie raz, dodam jeszcze że w logach pokazuje mi się błąd:
L 10/11/2008 - 18:06:23: [AMXX] Plugin "warcraft3FT.amxx" failed to load: Module/Library Class "dbi" required for plugin. Check modules.ini.
L 10/11/2008 - 18:06:23: [AMXX] Plugin "warcraft3FT_dod.amxx" failed to load: Module/Library Class "dbi" required for plugin. Check modules.ini.
L 10/11/2008 - 18:06:31: [admin.amxx] Login: "DraQ<1><VALVE_ID_PENDING><>" became an admin (account "DraQ") (access "abcdefghijklmnopqrstu") (address "83.21.149.32")

  • +
  • -
  • 0

#4 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 11.10.2008 17:48

Czyli w pliku modules.ini masz " ; " przed linijką dbi. Usuń to.

Albo i to nie to. Czekaj coś poszukam, bo coś mi się przypomina, że sam z tym kiedyś kombinowałem.

Sprobuj jeszcze usunać " ; " sprzed
mysql
sqlite

  • +
  • -
  • 0

#5 EmPeTrzy

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Międzyzdroje.
Offline

Napisano 11.10.2008 17:53

Niem am takiego czegos jak dbi lub bynajmniej nie wiem co to jest..
  • +
  • -
  • 0

#6 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 11.10.2008 17:54

Zedytowałem:

Sprobuj jeszcze usunać " ; " sprzed
mysql
sqlite


  • +
  • -
  • 0

#7 EmPeTrzy

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Międzyzdroje.
Offline

Napisano 11.10.2008 18:04

dzięki Tobie bardzo, kminiłem jak to naprawićprzez godzine i ty mi pomogłeś!
Ale mam jeszcze jeden problem wszystko działa pieknie tylko np. za pake podlozenie paki i wybuchnieci i wygranie rundy nie dostaje się expa ( w sayu pisze ze otrzymalem 0 expa) i nie wiem jak to przestawic :/
  • +
  • -
  • 0

#8 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 11.10.2008 18:38

moze war3FT.cfg nie daje ? czy moze tylko tak napisane? a naprawdę daje.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych