Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Cod MOD pare problemów


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 **Smieszek**

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:95
  • GG:
  • Lokalizacja:Smólsko
Offline

Napisano 29.08.2010 06:29

Witam.
Chcę wgrać na server cod mod i zrobić aby można było dodawać lvl,e i jak zrobiłem że można dodawać to mi nie chce sie plugin skompilować i tarczy nie ma.
Prosiłbym o sprawdzenie pluginu.
.sma podaje w załączniku

a tu logi:
L 08/29/2010 - 06:23:31: [FUN] Item "weapon_krieg550" failed to create
L 08/29/2010 - 06:23:31: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTMCodMod.amxx") (native "give_item") - debug not enabled!
L 08/29/2010 - 06:23:31: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/29/2010 - 06:24:21: [FUN] Item "weapon_krieg550" failed to create
L 08/29/2010 - 06:24:21: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTMCodMod.amxx") (native "give_item") - debug not enabled!
L 08/29/2010 - 06:24:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/29/2010 - 06:24:31: Start of error session.
L 08/29/2010 - 06:24:31: Info (map "de_inferno") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100829.log")
L 08/29/2010 - 06:24:31: [AMXX] Plugin file open error (plugin "amxbans.amxx")
L 08/29/2010 - 06:30:20: [FUN] Item "weapon_sgren" failed to create
L 08/29/2010 - 06:30:20: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTMCodMod.amxx") (native "give_item") - debug not enabled!
L 08/29/2010 - 06:30:20: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

29 sierpień 2010 - 06:35:
logi tu chyba nie mają nic wspólnego bo ja innego cod moda wgrywałem na początku miałem QTMCodMod.amxx teraz mam QTM_CodMod.amxx
w załączniku podałem ten QTM_CodMod.sma czyli ten z którym mam propblem prosiłbym o pomoc.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Olowek

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:79
  • Lokalizacja:Knurów
Offline

Napisano 29.08.2010 06:57

A i tutaj mam odpowiedź , 1 linijka była problemem , i nie dało się skompilować
teraz , masz skompilowane , oraz sma. dobre dla twojego użytku.

a bym zapomniał , mam swojego coda ,którego widać w sygnaturce.
z logami mam te same problemy , lecz one nic nie robią
też wyskakują , choć mam 0 waringów przy kompilowaniu
teraz , będzie działać bez zarzutu.

Załączone pliki


Użytkownik Olowek edytował ten post 29.08.2010 06:59


#3 **Smieszek**

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:95
  • GG:
  • Lokalizacja:Smólsko
Offline

Napisano 29.08.2010 07:36

OK działa dzięki :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych