Witam ;]
Mam taki problem.
Zrobi艂em nowe menu wyboru klas (ze pod 9 mam "dalej") - wed艂ugo poradnika kt贸ry jest na forum, doda艂em now膮 klase, w baze danych wklepa艂em t膮 linike 偶eby si臋 lvle zapisywa艂y bez resetu lvli innych klas no i pojawi艂 si臋 problem, nie wiem czy spowodowany ;/
Gdy kto艣 sobie wybierze klas臋 wczytaj膮 mu si臋 lvle normalnie wszystko jest ok, ale gdy ktos chce zmienic klase, a ma ju偶 wybran膮 inna, na tej nowo wybranej klasie nie wczytuj膮 si臋 lvle tylko trzeba zrobi膰 reconnecta i wybrac klase kt贸r膮 sie chce i sie ma lvle i nie wiem czym to jest spowodowane
Np Wchodze na serwer wybieram klase Barbarzynce - wczytuje mi sie lvl nastepnie wpisuje /klasa wybieram Zab贸jce i mi sie na nim nie wczytaja lvle, dopiero musz臋 zrobic reconnecta i si臋 wczytaja
15 sierpie艅 2010 - 15:57:
Raczej tak by艂o u mnie ;/
Innym ci臋zko zeby sie lvle wczyta艂y w tych klasach co s膮 na nowej stronie. albo sie wog贸le nie wczytuj膮 albo si臋 wczytuj膮 bardzo d艂ugo ;/
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w wi臋kszo艣ci spo艂eczno艣ci internetowych musisz si臋 zarejestrowa膰 aby m贸c odpowiada膰 lub zak艂ada膰 nowe tematy, ale nie b贸j si臋 to jest prosty proces w kt贸rym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Prze艂膮czanie klas - problem
Temat rozp. Jonywalker, 14.08.2010 19:24
Brak odpowiedzi do tego tematu
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych