Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Klasa dziwny bład


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Intex

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 14.08.2010 00:08

Witajcie

Mam problem. Otóż chodzi o klase, premium która dodałem.

Gdy wbije 16 lvl, i wszystki punkty dodaje w HP, to potem robi mi się 0HP, zmieniają mi sie klawisze chodzenia czyli jak jest do przodu w to wtedy jest s, nie mogę strzelać z broni, granatów...

gdy wpiszę /klasa i dam sobie inną wszystko wraca do normy.


Chodzi mi to o klasę Terminator (Premium)

proszę pomóżcie...


Dzieje się tak tylko w tej klasie..

Użytkownik Intex edytował ten post 14.08.2010 17:59

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#2 Letnie Chamskie B00m

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:67
  • Lokalizacja:Siedlce
Offline

Napisano 14.08.2010 07:56

tak jest w kazdej klasie bo sie konczy licznik zycia nikt ci na to nie poradzi chyba za sam qtm

#3 Intex

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 14.08.2010 08:58

hmmm to nie kumam tego moda..

To jak na niektórych serwerach jest że można wbić 4k lvl... jak zaraz się ten licznik życia kończy.. Można go jakoś zwiększyć?

Użytkownik Intex edytował ten post 14.08.2010 09:03

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#4 Romek

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:22
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 14.08.2010 09:09

Dodasz 1 czy tam 2 siły więcej i po problemie. Bynajmniej tak na diablo mod jest

#5 Intex

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 14.08.2010 09:18

Dobra sprawdzę, ale u mnie nie ma Sily jest Int, Kondycja, Zycie i wyrzymalosc co dac?

Użytkownik Intex edytował ten post 14.08.2010 09:24

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#6 Night90

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:254
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Blisko Lublina :>
Offline

Napisano 14.08.2010 09:26

Wgraj ten plugin, on pokazuję nad życiami standardowymi , prawdziwą ilość życia , ja miałem go od początku i ani razu nic się nie psuło.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

#7 Intex

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 14.08.2010 09:33

A i tak wbilem lvl, z 16 na 18 i wszystko wrocilo do normy, a gdy 19 to samo...


A i pomogłO:)
dzięki

Użytkownik Intex edytował ten post 14.08.2010 09:37

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#8 dziadek15

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:157
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 14.08.2010 11:10

ej Intex klasa rambo to jaka flage trzeba mieć?

#9 Intex

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 14.08.2010 11:11

No tak, na Rambo trzeba xD
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#10 dziadek15

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:157
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 14.08.2010 11:27

ale jaką flage trzeba dać

14 sierpień 2010 - 12:58:
to jaka flage musze dać?

14 sierpień 2010 - 13:51:
ej to jaką flage musze dac aby mogl uzywac rambo

Użytkownik dziadek15 edytował ten post 14.08.2010 11:33


#11 Smutny

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 14.08.2010 16:47

Zalezy jak masz ustawione w sma standardowo ustawione jest na flage "t".
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych