Witam, mam problem ze skakaniem otóż nie mogę skakać gdy trzymam wciśnięty CTRL jak wiadomo bez tego nie da się wskoczyć na większość rzeczy w CS'sie. Problem mam po raz 3 zawsze jakoś udawało mi się go zniwelować ;/. Zawsze mam tak jak długo nie gram w cs'a i chcę zacząć grać na nowo... Usuwam config ale co chwile pojawia się ten sam. Są te same bindy itp... Już nie wiem co mam z tym zrobić...
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

problem ze skakaniem przy wciśniętym ctrlaha.
Temat rozp. cross123, 30.07.2010 15:42
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30.07.2010 15:42
RPS !!!
Pomagam tylko na PW!Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony
Pozdrawiam. Cro$s
Napisano 30.07.2010 15:52
Wgraj domyślny i ustaw "Tylko do odczytu"
Napisano 30.07.2010 15:55
hehe. skąd mogę wziąć domyślny config
? od siebie z kompa nie wyczaruje bo za każdym razem jak kasuje to robi sie znowu ten sam
.
@ edit
gdzieś czytałem, że config zapisuje się na serwerach steama i wtedy trzeba jakąś opcję Steam Cloud odznaczyć czy coś takiego... nie wiem. aczkolwiek cały czas mam ten sam config ;/
@ edit2
udało mi się usunąć config lecz problem nie zniknął. pojawił się nawet następny -.-. Jak przytrzymuje W/A/S/D to tak mi się za***iście tnie, że obraz stoi w miejscu. Jak puszczam to od razu obraz się rusza ... ;o
@ edit3
A jak zmienie z CTRL na np. shift to już mogę skakać normalnie tj. shift+spacja i skacze tak jak dawniej -.-. Z tym, że ja chcę żeby była taka konfiguracja jak dawniej bo ciężko teraz tak jest się przestawić...

@ edit
gdzieś czytałem, że config zapisuje się na serwerach steama i wtedy trzeba jakąś opcję Steam Cloud odznaczyć czy coś takiego... nie wiem. aczkolwiek cały czas mam ten sam config ;/
@ edit2
udało mi się usunąć config lecz problem nie zniknął. pojawił się nawet następny -.-. Jak przytrzymuje W/A/S/D to tak mi się za***iście tnie, że obraz stoi w miejscu. Jak puszczam to od razu obraz się rusza ... ;o
@ edit3
A jak zmienie z CTRL na np. shift to już mogę skakać normalnie tj. shift+spacja i skacze tak jak dawniej -.-. Z tym, że ja chcę żeby była taka konfiguracja jak dawniej bo ciężko teraz tak jest się przestawić...
Użytkownik cross123 edytował ten post 30.07.2010 16:25
RPS !!!
Pomagam tylko na PW!Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony
Pozdrawiam. Cro$s
Napisano 31.07.2010 19:46
Nie prościej zrobić reinstall ?
Bo widzę że dużo namieszane w cfg
Bo widzę że dużo namieszane w cfg
Napisano 31.07.2010 20:06
Uhh. Chłopie czego ja już nie zrobiłem ;D. Nawet ze steama usunąłem i od nowa pobrałem a tu dalej to samo
. klawiatura na pewno działa bo normalnie wszystko mogę robić z CTRL tylko nie mogę podskoczyć przy wciśniętym... config mam zresetowany i dalej. nie wiem już co mam robić. grać nie idzie.

RPS !!!
Pozdrawiam. Cro$s
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych