Przeróbka use button once
.minD
28.07.2010
proszę o przerobienie tego pluginu tak, żeby po wpisaniu /free CT ani TT nie mogło podnieść broni i żeby czas na wpisanie free trwał 20 sekund, pozniej sorry man nie można już uruchomić free 
link do tematu
Use Button Once - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
download
Nieoficjalny polski support AMX Mod X
30 lipiec 2010 - 22:46:
help

link do tematu
Use Button Once - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
download
Nieoficjalny polski support AMX Mod X
30 lipiec 2010 - 22:46:
help
R3X
30.07.2010
na ostatniej stronie tematu powinno być źródło, które wprowadza blokowanie podnoszenia bron
.minD
31.07.2010
dzięki
znalazlem
do zamkniecia
01 sierpień 2010 - 22:41:
mam problem z tym rex, bo terroryści robią tak, że na koniec mapy wpisują /free jak cały czas włączali pułapki, mógłbyś zrobić tak, żeby mieli tylko 15 sekund na wpisanie? i w ogóle nawet gdy TT wpisze /free nie można podniesc broni
Użytkownik .minD edytował ten post 01.08.2010 21:41
znalazlem
do zamkniecia
01 sierpień 2010 - 22:41:
mam problem z tym rex, bo terroryści robią tak, że na koniec mapy wpisują /free jak cały czas włączali pułapki, mógłbyś zrobić tak, żeby mieli tylko 15 sekund na wpisanie? i w ogóle nawet gdy TT wpisze /free nie można podniesc broni
Użytkownik .minD edytował ten post 01.08.2010 21:41
G[o]Q
01.08.2010
jak cos zalaczam swoja wersje bo wersja R3X'a nie do konca dzialala to zrobilem swoja ale mi to jest nie potrzebne dodatkowo plugin blokuje kupowanie
standardowo blokuje uzycie pulapek podczas free i wlaczenie free gdy uzyl juz jakiejs pulapki + jak jest free ct nie moze podnosic broni TT w ogóle zas nie moze podnosic broni
dodatkowo zawarty jest tam prosty anty spam 1 przycisk 1 uzycie na runde
cvary
dr_thunder jesli 1 to po spadnieciu gracz dostanie piorunem
dr_auto_resp jesli 1 to gracz zrespi sie po smierci
standardowo blokuje uzycie pulapek podczas free i wlaczenie free gdy uzyl juz jakiejs pulapki + jak jest free ct nie moze podnosic broni TT w ogóle zas nie moze podnosic broni
dodatkowo zawarty jest tam prosty anty spam 1 przycisk 1 uzycie na runde
cvary
dr_thunder jesli 1 to po spadnieciu gracz dostanie piorunem
dr_auto_resp jesli 1 to gracz zrespi sie po smierci