Witam przedstawiam wam plugin mojego wykonania który nazwałem AMX Bank. Nie jest to zwykły bank, zawiera on loterię.

Loteria:
Loteria działa na zasadzie takiej że gracz kupuje los który ma swoją wartość losowaną ( od 100 do 2000 ) jeśli los wygra dostaje wylosowaną sumę..
Bank - Jeśli otworzysz konto będziesz mógł wpłacać, wypłacać, przesyłać, pożyczać pieniądze z banku

bank_koszt_konta // (num) Koszt konta Default: 160 bank_max // (num) max pieniędzy które można mieć na koncie Default: 100000 bank_max_wyplac // (num) max ile można wypłacic za jednym razem Default: 200 bank_wyplat_max // (num) max wypłat na mapie Default: 10 bank_loteria_sekundy // (Float) Co ile sekund można grać w loterie Default: 100.0 bank_min_porzycz // (num) Minimalna kwota wylosowanej liczby pożyczki bank_max_porzycz // (num) Maksymalna kwota wylosowanej liczby pożyczki bank_porzyczek_max // (num) Maksimum ile bank może pożyczyć graczowi pieniędzy bank_na_flage // (num 1|0) Czy bank ma być na flage czy nie bank_flaga_dostepu // (flags) Flaga na jakiej ma być bank

nvault

/bank - Otwiera menu banku
Zakaz rozpowszechniania bez mojej zgody!
Zakaz zmieniania AUTORA!
Zakaz kopiowania kawałków kodu!!

Załączone pliki
Użytkownik zielu001 edytował ten post 21.07.2010 15:52
na co ten spoiler