Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DiabloMod 5.9L + AMXBANS 5.X = Krytyczne opóźnienia


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Juma

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:373
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Haynau
Offline

Napisano 17.07.2010 07:24

Mam taki problem .. Posiadam DiabloMod'a (24 sloty) zazwyczaj jest pełny, dobrze prosperuje itd., ale nie o to chodzi. Chciałem wgrać AmxBans ale z tym jest drobny problem.. Po wgraniu wszystko śmiga, bany latają itd., ale przy zmianie mapy (rozpoczęcie nowej mapy) na /klasa trzeba czekać od 2 do 4 rund ! Co jest bardzo irytujące .. Nie wiem o co chodzi, zauważyłem że im mniej graczy na serwerze tym szybciej to działa... Baza: UnixStorm, Hosting serwera: GameSol
  • +
  • -
  • 0

#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 17.07.2010 15:36

Hmmm no a masz to na tej samej bazie??
  • +
  • -
  • 0

#3 Juma

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:373
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Haynau
Offline

Napisano 17.07.2010 18:39

Próbowałem i tak i tak. Próbowałem klasy na xaa a baze na unixstormie i to samo :P
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych