Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem ze statystykami COD.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Karol^Ak47

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:87
Offline

Napisano 09.07.2010 20:58

Witam mam problem ze statystykami na stronie internetowej w COD. Proszę tutaj podaję Wam stronę:
http://staty.y0.pl/WWW/update.php


A wyskakuje coś takiego:

1278705375
Connection...OK
Login failed
Download failed
Disconnect

  • +
  • -
  • 0

#2 Pitek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:70
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 10.07.2010 01:09

podstawy angielskiego się kłaniają

Login failed


czyt. wpisałeś zły login w pliku config.php
  • +
  • -
  • 0

#3 ~Karol^Ak47

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:87
Offline

Napisano 10.07.2010 07:17

Przepraszam bardzo, znam angielski. Wracając do tematu, to na pewno dobrze wpisałem login.
  • +
  • -
  • 0

#4 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 10.07.2010 09:51

Próbowałeś robić na innym hoście ? bo ten jakiś jałowy jest.

#5 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 10.07.2010 15:06

sprawdź czy w config.php masz
$pass = "..." ;
jeśli tak to zamień na
$password = "...";

  • +
  • -
  • 0

#6 ~Karol^Ak47

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:87
Offline

Napisano 10.07.2010 20:24

Niestety, ale mam tak:

$password = '....';

A jeśli chodzi o innego hosta, to tak próbowałem ;)

10 lipiec 2010 - 21:31:
a na serwer trzeba coś dopisać ?

Użytkownik ~Karol^Ak47 edytował ten post 10.07.2010 20:25

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych