Proszę mnie nie odsyłać do pluginu GHW Weapon Replacement 1.3 - Nieoficjalny polski support AMX Mod X ponieważ on chyba się gryzie z Zombie Plague.
Chodzi o to że mam pobrane modele broni i granatów.
Są one z rękoma od Nanosuit'a.
Muszę je podmienić graczom grającym na Zombie Crysis, aby pasowały one do modelu Nanosuit'a.
Macie jakiś pomysł?
PS: Można dorobić tę opcję do Crysis Nanosuit Advanced? Jeżeli tak to w jaki sposób?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Jak podmienić modele broni?Projekt: Zombie Crysis
Temat rozp. Slugger, 07.07.2010 17:17
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07.07.2010 17:17
Napisano 07.07.2010 18:33
Chodzi ci o zmianę rąk na danego zombie?? jeżeli tak robisz to następująco
Jest w plague se jakaś klasa zombie (plik zp_zombieclasses.ini)
masz tak
CLAWMODEL = v_knife_zombie.mdl <--- to jest model rąk zombie wgraj te nowe do tego samego folderu co masz te o tych samych chmodach, zedytuj tu nazwę i już ;]
Jest w plague se jakaś klasa zombie (plik zp_zombieclasses.ini)
masz tak
[Robak] NAME = Robal Zombie INFO = HP-- Szyb.++ Graw.+ Odrzut-- MODELS = 19 CLAWMODEL = v_knife_zombie.mdl HEALTH = 1200 SPEED = 260 GRAVITY = 0.60 KNOCKBACK = 1.50
CLAWMODEL = v_knife_zombie.mdl <--- to jest model rąk zombie wgraj te nowe do tego samego folderu co masz te o tych samych chmodach, zedytuj tu nazwę i już ;]
Napisano 08.07.2010 14:13
Gdzie ja napisałem że chcę podmienić hands?
Po za tym wiem do czego służy plik zombieclasses.ini
Po za tym wiem do czego służy plik zombieclasses.ini
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych