Skocz do zawarto艣ci

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w wi臋kszo艣ci spo艂eczno艣ci internetowych musisz si臋 zarejestrowa膰 aby m贸c odpowiada膰 lub zak艂ada膰 nowe tematy, ale nie b贸j si臋 to jest prosty proces w kt贸rym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz si臋 do temat贸w i for, aby otrzymywa膰 automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza spo艂eczno艣ciowego
  • Stw贸rz sw贸j w艂asny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe do艣wiadczenia

Do艂膮czona grafika Do艂膮czona grafika

Guest Message by DevFuse

Zdj臋cie

Podmiana modeli broni na serwerzeSzukam pluginu kt贸ry podmieni bronie na serwerze.

• Zamkni臋ty Temat jest zamkni臋ty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Slugger

Wszechobecny

• U偶ytkownik

Reputacja: 19
Pocz膮tkuj膮cy

• Post贸w:406
  • GG:

Napisano 06.07.2010 23:08

Witam.
Szukam pluginu kt贸ry, jak ju偶 napisa艂em w temacie, podmieni modele broni graczy na takie kt贸re ustawi臋.
Przeszuka艂em ju偶 forum i znalaz艂em odpowiedzi kieruj膮ce do GHW Weapon Replacement 1.3 - Nieoficjalny polski support AMX Mod X lecz z tym pluginem napotka艂em pewne problemy.

Potrzebuj臋 plugin, kt贸ry nie b臋dzie si臋 gryz艂 z Zombie Plague 4.3 i innymi jego wersjami.

Mo偶e kto艣 z was potrafi艂by napisa膰 taki ma艂y plugin podmieniaj膮cy 25 modeli broni?
Lub powiedzcie jak mo偶na dorobi膰 w Zombie Plague t膮 podmian臋 modeli :) Kilka linijek ju偶 znalaz艂em, ale nie wiem czy mam kopiowa膰 ka偶d膮 funkcj臋 czy tylko jedna odpowiada za zmian臋 broni. Wiem 偶e jedna odpowiada za zmian臋 broni a druga czyta jaki model ma by膰 podmieniony z zombieplague.ini

PS: Wiem 偶e tak si臋 da, bo gra艂em ju偶 na takim serwerze, lecz nie wiem czy to by艂o wbudowane w plugin, czy by艂 to osobny plugin.

U偶ytkownik Slugger edytowa艂 ten post 07.07.2010 09:17

• +
  • -
  • 0

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0

0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych