Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

rangi i cos jesczze


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Chicken

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:65
  • GG:
  • Lokalizacja:kajś
Offline

Napisano 18.06.2010 12:51

Siemka mam pytanie dotyczące kilku pluginów.

1. Chcę pozmieniać te rangi, na swoje własne stopnie. Jeśli poprostu zmienie nazwe w 'tej tabelce' (kolor czerwony) to będzie widoczna nazwa moja?? Musze jescze coś z tym zrobić jak zmienie??

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <csx>

#define PLUGIN "Rangi"
#define VERSION "1.2"
#define AUTHOR "Sn!ff3r"

public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("say /rank", "rank", 0, "- wyswietla range i statystyki")
}

public rank(id)
{

static stats[8], body[8]
get_user_stats(id, stats, body)

new ranga[30]

if ( stats[0] >= 0 && stats[0] <= 29)
format(ranga,29,"Wiesniak")
else if ( stats[0] >= 30 && stats[0] <= 59)
format(ranga,29,"Lama")
else if ( stats[0] >= 60 && stats[0] <= 119)
format(ranga,29,"Sierota")
else if ( stats[0] >= 120 && stats[0] <= 209)
format(ranga,29,"Owieczka")
else if ( stats[0] >= 210 && stats[0] <= 324)
format(ranga,29,"Staruszka")
else if ( stats[0] >= 325 && stats[0] <= 499)
format(ranga,29,"Cherlak")
else if ( stats[0] >= 500 && stats[0] <= 729)
format(ranga,29,"Kozak")
else if ( stats[0] >= 730 && stats[0] <= 999)
format(ranga,29,"Macho")
else if ( stats[0] >= 100 && stats[0] <= 1399)
format(ranga,29,"Snajper")
else if ( stats[0] >= 1400 && stats[0] <= 1849)
format(ranga,29,"Rambo")
else if ( stats[0] >= 1850 && stats[0] <= 2299)
format(ranga,29,"Terminator")
else if ( stats[0] >= 2300 && stats[0] <= 2899)
format(ranga,29,"Wiesiek")
else if ( stats[0] >= 2900 && stats[0] <= 3549)
format(ranga,29,"Morfeusz")
else if ( stats[0] >= 4200 && stats[0] <= 4999)
format(ranga,29,"Wybraniec")
else if ( stats[0] >= 5000 && stats[0] <= 5899)
format(ranga,29,"Killer")
else if ( stats[0] >= 5900 && stats[0] <= 6899)
format(ranga,29,"Multi Killer")
else if ( stats[0] >= 6900 && stats[0] <= 7999)
format(ranga,29,"Owner")
else if ( stats[0] >= 8000 && stats[0] <= 9299)
format(ranga,29,"Cziter")
else if ( stats[0] >= 9300 && stats[0] <= 12000)
format(ranga,29,"POD BOT")
else if ( stats[0] >= 12001 )
format(ranga,29,"Za oknem też jest piękny świat...")


set_hudmessage(255, 255, 255, 0.15, 0.45)
show_hudmessage(id, "Ranga: %s^nZabojstw: %d",ranga,stats[0])


}


EDIT:
2. Ja mogę usunąc mój ranking w MOTD (jest to top15) usunąc poprostu jego plik .amxx?? Nie ma go zapisanego w plugins.ini

Użytkownik Chicken edytował ten post 18.06.2010 12:54

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych