Cena : daje 40zł.
Lista: (wszystko pod COD:MW)
1. Stworzenie menu (używane pod "say /codshop") gdzie:
a) 100expa - 2000$ (cena na cvar)

c) 60hp - 2000$ (leczy tyle hp)
d) Wskrzeszenie - 7000$
e) Zwiększenie szybkości o 10% (mniej więcej o tyle) - 5000$ działa aż padnie
g) Kameleon - ubranie przeciwnika. koszt 8000$
2. Modyfikacja klas:
a) Dla partyzanta, żeby był praktycznie nie widoczny ( po tej linijce gdzie to ktoś ustawi niech da // i po tym opis, żebym wiedział ew. w jakim miejscu zmieniać)

c) niech Snajper zadaje o 50% wiecej dmg
3. Jakbyś jeszcze dodał, że tylko komandos może używać spadochronu i ma automatycznie zbindowanego pod klawiszem E.
4. Usuń przedmioty
a) Podręcznik szpiega //9 (usuń opcję zabijania natychmiastowego z HE, inne jego funkcje zostaw, jeżeli będzie kolidował i wywoływał bugi itp. przez kameleona ze sklepu - usuń całkowicie)

c) Pancerz Nomexowy //26 zmniejsz szanse odbicia z 1/3 na 1/5 albo 1/6 (jak nie dasz rady usuń)
5. Zrób coś, aby po śmierci graczowi wypadał przedmiot (30% ze wypadnie, albo ma wytrzymałość jak w diablo, oraz miał jedynie 40% lub 50% na zdobycie ponownie tego samego lub innego.
To wszystko.
Transakcje robimy tak:
1. Przed, albo po ukończeniu pracy nad pluginem wystawiasz aukcje na allegro z opcją kup teraz na 40zł
2. W opisie zamieszasz wyżej wymienioną listę
3. Ja kupuję, klikając w Kup Teraz.
4. Robisz plugin, dajesz mi go. Gdy będzie w pełni działał dokonuję wpłaty na konto podane przez ciebie, jeżeli nie będzie działał w pełni poprawnie, dokonujesz odpowiednich poprawek i wtedy wysyłam pieniążki

Dzięki temu mam pewność, że nikt nie oszuka.(jest zawiązywana ' umowa ' przez allegro)
Jakby ktoś się podjął, gotowy przerobiony plugin chciałbym góra na sobotę rano.
Chętni niech piszą posta, lub PW/gg 756750