Witam, jestem soQl i ja stworzyłem projekt.
Liczę na wsparcie z waszej strony i jestem chętny do pracy

Koncepcja:
Counter-Strike: Warfare, jest modem Half-Life w którym żołnierz konfliktów dzisiejszych czasów, bierze udział w walkach. Nie tylko znane z
CS'a rozbrajanie bomby czy odbijanie zakładników, lecz także przejmowanie terytoriów, zajmowanie baz, okopów.
Może wystąpic także rodzaj misji, w którym drużyna musi spełnic róznego typu zadania, np. odbic zakladników, podłożyc bombę i uciec (podczas jednej mapy, coś jakby misje w Wolfenstein: Enemy Territory)
Co trzeba zmienic:
Trzeba zmienic przede wszystkim wygląd silnika czym zajmę się ja.
Przydadzą się mapy, przede wszystkim duże mapy (około 30 mb!) w których oddział (CT) musi się przedzierac przez dżunglę żeby zaatakowac frontalnie jakiś zamek, lub otoczyc go. Obroncy (Terro) nie muszą wiedziec kiedy następuje atak. (likwidacja informacji o zabiciach.)
Trzeba zmienic fizykę gry, czyli bronie. Umożliwic strzelanie z przyżądów celowniczych danej broni.
Zmienic animacje, modele i trzeba ZNALEŹC PLIK ODPOWIEDZIALNY ZA USTAWIENIA BRONI, gdyż dowiedziałem że w tym pliku znajdują się ustawienia algorytmów odpowiedzialnych za czas przeładowania, założenia tłumika (w tym przypadku będzie to parzenie przez przyżąd celowniczy + przybliżenie -FOV)
Możba zrobic Menu np [urywek, tak będzie z każdą bronią co daje łącznie około 90 modeli]:
M4A1:
-Acog z tłum. lu bez
-Laser -ll-
-Red Dot -ll-
-Iron Sight -ll-
Trzeba niewiele pracy, można zrobic także serwery z
AMXX, umożliwiające wykonywanie misji czym zajmę się ja i inni skrypterzy.
Potrzebujemy:
-Mappera (do robienia map)
-Skinnera (do robienia modeli broni, do każdej broni wystarczy jeden bazowy model i podmiana dodatków)
-Pluginera (do pisania pluginów na
AMXX)
-Silnikowca (ja, będę się zajmował zmianą w silniku)
-Beta testerów.
Co o tym sądzicie?
17 maj 2010 - 20:44:PS. strona to
Sieć serwerów cspolczyn.pl :: zapraszam do czytania także i udzielania się na temat projektu, dziękuję ;]