Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Długa zmiana mapy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Toshek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Jaworzno Polska
Offline

Napisano 15.05.2010 23:06

Witam.
Od czasu zainstalowania diablo moda na serwerze jest długa zmiana mapy po prostu serwer się zawiesza i po 25 sekundach się odwiesza i dopiero mapa się zmieni.
Posiadam najnowszego diablomoda w logach są tylko takie błędy :
L 05/15/2010 - 23:27:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/15/2010 - 23:27:21: [FUN] Invalid player 9
L 05/15/2010 - 23:27:21: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9m.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 05/15/2010 - 23:27:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
Oto modules.ini :
;;;
; To enable a module, remove the semi-colon (;) in front of its name.
; If it's not here, simply add it its name, one per line.
; You don't need to write the _amxx part or the file extension.
;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; SQL Modules usually need to be enabled manually ;;
;; You can have any number on at a time. Use ;;
;; amx_sql_type in sql.cfg to specify the default ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

mysql
sqlite

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; Put third party modules below here. ;;
;; You can just list their names, without the _amxx ;;
;; or file extension. ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; These modules will be auto-detected and loaded ;;
;; as needed. You do not need to enable them here ;;
;; unless you have problems. ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

fun
;engine
;fakemeta
hamsandwich
;geoip
;sockets
;regex
;nvault
cstrike
;csx
;csdm
Oto Plugins.ini
admin_spec_esp.amxx
admin_freelook.amxx
amx_snapshot.amxx
banowanieneo.amxx
interp2.amxx
zakaz.amxx
dbmod_5.9m.amxx
galileo.amxx
Tzn są to tylko pluginy które ja instalowałem + amxbans
Proszę o pomoc gdyż powoli wysiadam reinstalowałem już serwer 3 razy i nic to nie dało.
Jeszcze raz proszę o pomoc i pozdrawiam!
Toshek :-)
  • +
  • -
  • 0

#2 Prowok@tor

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Nieznana
Offline

Napisano 16.05.2010 01:34

Edytowales na własna reke DiabloModa ??
jak tak daj sma zobaczymy co da sie zrobic
  • +
  • -
  • 0

#3 ...

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:612
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 16.05.2010 01:38

mp_chattime zmien na mniesza liczbe [np 0]

#4 Toshek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Jaworzno Polska
Offline

Napisano 16.05.2010 11:29

mp_chattime na 0 dałem ale nadal nic to nie dało : /
A w sma nic nie zmieniałem wczoraj naprawiłem te błędy poprzez łatki.
Co może być tego przyczyną?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych