Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem statystyk WWW


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 ReDDi

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 05.05.2010 18:04

Witam zrobiłem sobie statystyki www ale niestety nie działają ...
Błąd:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/p44657/public_html/config.php on line 28

Moj config:
------------------------------------------------------*/


$dbuser 		= "p44657"; 
$dbpassword 	= "*********";
$dbname 		= "p44657_diabloamx;
$dbhost 		= "localhost";
$dbtable 		= "dbmod_tables";
$ile  			= "150";
$admlogin 		= "p44657";
$admhaslo 		= "*********";

  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.05.2010 18:27

Błąd w linii 28 pliku /home/p44657/public_html/config.php
  • +
  • -
  • 1

#3 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 05.05.2010 18:32

$dbhost 		= "localhost";

To jest ta linia co tu może być nie tak ??
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.05.2010 18:48

w niej nic, ale w poprzedniej cudzysłowa nie zamknąłeś.

$dbname = "p44657_diabloamx;
$dbhost = "localhost";


  • +
  • -
  • 1

#5 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 05.05.2010 18:51

Ok dzięki działa lecą "+"
A jeszcze 1 mam pełno błędów a raczej wszystko dobrze wpisałem błędy:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'p44657'@'s40.proserwer.pl' (using password: YES) in /home/p44657/public_html/index.php on line 4

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/p44657/public_html/index.php on line 5
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'p44657'@'localhost' (using password: NO) in /home/p44657/public_html/index.php on line 39

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/p44657/public_html/index.php on line 39

  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.05.2010 18:53

Access denied for user 'p44657'@'s40.proserwer.pl' (using password: YES)

albo serwer mysql nie pozwala na połączenia z zewnątrz albo jednak złe dane wpisałeś.
  • +
  • -
  • 0

#7 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 05.05.2010 18:58

Ok naprawiłem to ale jak bys wszedł : cs-hajtowo.xaa.pl
To nie ma klasy Hajter to powinno samo dodawać czy ja musze cos tam przerobić??

Użytkownik ReDDi edytował ten post 05.05.2010 18:59

  • +
  • -
  • 0

#8 Screeaam...

    ; ooo

  • Zbanowany

Reputacja: 154
Profesjonalista

  • Postów:1012
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 05.05.2010 19:00

Musisz sam wszystko z edytować.

#9 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.05.2010 19:01

musisz ręcznie dodać klasę
  • +
  • -
  • 0

#10 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 05.05.2010 19:09

A powiecie jakos jak :unsure:
  • +
  • -
  • 0

#11 Screeaam...

    ; ooo

  • Zbanowany

Reputacja: 154
Profesjonalista

  • Postów:1012
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 05.05.2010 20:37

Wzoruj się na innych klasach jak Łowca. (ctrl+f, ctrl+c, ctrl+v)

#12 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 05.05.2010 20:47

Zrobiłem tak ale nie wyswietla mi tych nowcych klas ;P jeszcze jutro pokombinuje bo ide w kime . Dobranoc wszystkim :spi:

@@EDIT
Nie no jednak nie poszedłem spać ale jest tak :
Dodałem już napis hajter i dodałem już że na wszyscy pisze hajter jednak gdy chce wejsc w ten napis Hajter to pisze że nie ma takiej klasy ... pomoże ktos plx ;P
Zobaczcie se na stronce jak to wygląda http://cs-hajtowo.xaa.pl/

Użytkownik ReDDi edytował ten post 05.05.2010 21:33

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych