Witam
W moim poradniku do modu zwanego pokemod

Pokemony posiadają w rodzaje skilli.
a.)Binarne-Skill uaktywnia się automatycznie

Spoiler
b.)Active-Skill trzeba użyć za pomocą zbindowanego klawisza np.
Spoiler
Bindy
Spoiler
komenda release służy do wybrania i wyrzucenia pokemona a finalrelease do potwierdzenia wyrzucenia

NPC (OAK) I jego opcje !
W grze na każdym respie można spotkać NPC o imieniu OAK wygląda on tak :
Spoiler
Uaktywnia się gdy do niego podejdziemy i wyświetla się następujące menu:
Spoiler
Teraz przyjrzyjmy się bliżej jego opcjom !
Market
Na poniższym screenie możemy możemy zauważyć liczne podpunkty w menu.W każdym z nich będziemy mogli kupić itemy które mają właściwości odpowiednie do nazwy np.Boosty, to znaczy że będą to itemy które będą ulepszały nasze możliwości itp.
Spoiler
Zajrzyjmy teraz do jednej z kategorii w menu marketu ,a mianowicie Items
Spoiler
Spoiler
Teraz dam SS z wyglądem menu kupowania pokeballi

Spoiler
Poniżej dam ss pokazujące wszystkie itemy dostępne w grze + ich właściwości

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Pokemony
Gdy złapiemy pokemona on nam pomaga udostępniając nam swoje możliwości lecz to nie jedyny plus

Gdy wejdziemy pierwszy raz na serwer mamy do wyboru jednego z tych pokemonów ! proszę wybrać mądrze ponieważ od tej decyzji może zależeć czy się nie zrazimy d tego modu.
Spoiler
Teraz trochę o ewolucji pokemonów.Są trzy sposoby na ewoluowanie naszych poków.
a.)Automatycznie wraz z zdobyciem odpowiedniego lvl.
b.)Poprzez użycie na naszym pokemonie kamienia.Kamień kupujemy u Ok'a potem wpisujemy w czacie "use" lub jeżeli zbindowaliśmy +pokeitem to klikamy klawisz odpowiedzialny za to

c.)Tradnigpokemona możemy ewoluować jedynie poprzez danie go jakiemukolwiek graczowi i jeżeli będzie miły to nam go odda

Teraz podam spis pokemonów wraz z ich skillami i lvl'em lub sposobem ewolucji.przy niektórych pokemonach pisze skill uszkodzony ale tak nie jest to po prostu błąd serwera na którym byłem

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Zastrzegam sobie prawa autorskie i ustalam zakaz kopiowania mojego poradnika na inne fora bez mojej zgody !!!