Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DiabloStats, podwójny wpis !?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Screeaam...

    ; ooo

  • Zbanowany

Reputacja: 154
Profesjonalista

  • Postów:1012
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 19.04.2010 21:59

Witam, mam problem. Zainstalowałem DiabloStats 2.0. Dodałem 8 nowych klas, zmieniłem pętle na 17, w niektórych miejscach dodałem 16. Wszystko chodzi idealnie, z jednym wyjątkiem. Jeden gracz jak się wejdzie w jego nick pisze 16 klas a potem 16 razy ta sama nazwa klasy, tak, jakby miał dwa wpisy i tylko 1 gracz tak ma, czemu?

Wygląda tak, jakby miał wszystkie podwójne wpisy, ale w phpmyadmin ma 16 ;/

Użytkownik Screeaam... edytował ten post 19.04.2010 22:14


#2 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 19.04.2010 23:14

Może statystyki źle zeedytowałeś?
  • +
  • -
  • 1

#3 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 20.04.2010 08:09

albo sie zrobil podwojny wpis w bazie sprawdz
  • +
  • -
  • 1
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual :D :&

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD) :D

#4 Screeaam...

    ; ooo

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 154
Profesjonalista

  • Postów:1012
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 20.04.2010 15:01


albo sie zrobil podwojny wpis w bazie sprawdz


Przecież napisałem, że w phpmyadmin ma 16 klas.

Vert.

Co mogłem zrobić źle? Jakie pliki mam pokazać?

#5 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 20.04.2010 16:21

Co mogłem zrobić źle? Jakie pliki mam pokazać?

Wszystkie? :mur:Nikt nie jest wróżką, opisujesz problem z kodem, "zmieniłem pętle na 17, w niektórych miejscach dodałem 16", to tak jakbym ja tobie opisał mój skrypt: "tutaj dałem 4, tam dwie pętle, 4 if'y, ale coś nie chce działać".
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#6 Screeaam...

    ; ooo

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 154
Profesjonalista

  • Postów:1012
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 20.04.2010 18:34

Okej.

Dam w załączniku, bo ma więcej niz 200 linii...

Załączone pliki



#7 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 20.04.2010 19:08

Właściwie zmiana linijki:
$player = "SELECT * from $dbtable where nick='$nick'";

na:
$player = "SELECT * from $dbtable where nick='$nick' limit 0,16";

Powinna dać zamierzony efekt.
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#8 Screeaam...

    ; ooo

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 154
Profesjonalista

  • Postów:1012
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 20.04.2010 19:16

Linijka "pomogła" usunęła inny problem. Otworzyłem PhpMyAdmin i rzeczywiście były 2 wpisy. :o Nie wiem jakim cudem.. :/ (Wczoraj patrzałem, ale może byłem przemęczony. :/) Dziękuję za pomoc...

A mam pytanie. Gdzie mogę zmienić układ strony? w którym pliku?

Użytkownik Screeaam... edytował ten post 20.04.2010 19:17


#9 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 20.04.2010 19:53

index.php? Statystyki są napisane dość nieczytelnie, wszystko jest w tym jednym pliku.
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#10 Screeaam...

    ; ooo

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 154
Profesjonalista

  • Postów:1012
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 20.04.2010 19:58

Właśnie widzę.. :P

Dziękuję Bardzo.

#11 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 20.04.2010 22:27

index.php i main.css
  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych