Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Hostami


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 hell

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Niedostępna
Offline

Napisano 09.03.2010 15:41

Witam jestem nowym użytkownikiem czytałem troszke na forum ale nie znalazłem odp. Przejde może do stena sprawy mam problem w diablomodzie 5.9l mianowicie nie dostaje expa za hosty

Załączony plik  dbmod_5.9l.rar   47,58 KB  13 Ilość pobrań


tak wygląda plik SMA

a tak wyglądają cvary
diablo_xpbonus "100"
diablo_xpbonus2 "800"
diablo_durability "10"
SaveXP "1"
diablo_dir "addons/amxmodx/diablo/"
diablo_show_health "1"
diablo_knife "20"
diablo_knife_speed "1000"
diablo_arrow "120"
diablo_arrow_multi "2.0"
diablo_arrow_speed "1500"
diablo_klass_delay "2.5"

Jeśli ktoś wie o co biega proszę o pomoc :lol:
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych