Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Admin lag


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 CzarnyLisek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 29.07.2008 13:30

Wczoraj założyłem na HLDS serwer i odkąd na niego wchodzę mam pingi ponad 1000 i sam nie wiem czemu. A jak gra mój kumpel z jakimiś ludźmi beze mnie pingi są max 100... Próbowałem różnych rozwiązań, ale nic się nie zmienia. Za każdym razem kiedy wchodzę na serwa robię ogromne lagi. To nie jest wina mojego połączenia, bo przeważnie mam pingi w granicach 50. Co mam zrobić, aby te pingi były takie jak u reszty graczy?
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 29.07.2008 14:34

CzarnyLisek, a nie przypadkiem włączono ściagania etc. ?

#3 CzarnyLisek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 29.07.2008 19:22

CzarnyLisek, a nie przypadkiem włączono ściagania etc. ?

Jejku... Gram na wielu serwach o latency 50 i mam tam właśnie takie pingi z czasem włączonym gg czy innymi procesami. A teraz założyłem własnego serwa i mój kolega, ktory ma niewiele mniejszą ode mnie neostradę przed moim wejściem na serw ma pingi 30, a kiedy ja wchodzę to pingi od razu skaczą do 1000. Wyłączam gg jest to samo. Poza tym włączone to co potrzeba...
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 29.07.2008 19:29

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=1545 ( zobacz to ).

#5 CzarnyLisek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 29.07.2008 19:31

Mam serw 6 slotowy. Ale chyba nie do końca mnie zrozumiałeś :) Na serwie czasem grywa po 5/6 osób i maksymalne pingi to 100, a kiedy na serw wchodzę ja to pingi podskakują do 1000. Czy to właśnie nie jest spowodowane czymś w HLDSie?
  • +
  • -
  • 0

#6 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 29.07.2008 21:04

sprobuj ustawic raty na servie i u siebie czyli

w server.cfg ustaw
sv_maxrate 25000
sv_minrate 5000
sv_maxupdaterate 101
sv_minupdaterate 40

w swoim configu
rate 25000
cl_rate 9999
cl_updaterate 101
cl_backuprate 101

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych