Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wejście na serwery


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 CzarnyLisek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 28.07.2008 16:07

Gram w CSa od kilku miesięcy ale od kilku tygodni mam coraz większe problemy ze wchodzeniem na serwery. Więc mam nadzieję, że ktoś podpowie mi co zrobić by ten problem zniknął. Najgorsze jest to, że zdarza się to na wszystkich serwerach.

No więc wchodzę na serwer dajmy pukawka.pl wszystko normalnie i... dochodzi już ładowanie do końca, mam z jakieś 7 kreseczek i stop. Czekam kilka minut i nic. To robię ctrl + alt + delete i muszę zamknąć grę. Tak było na początku. Teraz obczaiłem już bardziej o co chodzi. Oczywiście czasem ładuje się normalnie... No i jest już teraz tak, że czasem ctrl+alt+delete już nie starcza i muszę dawać reseta... Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, będę wdzięczny za odpowiedź.

I jeszcze jedno - mam spory problem z mapą cs_italy, a czasem z cs_alpin. Po prostu w trakcie gry wychodzi mi do pulpitu i aplikacja się zamyka... Próbowałem wyrzucać te mapy, ściągać jeszcze raz ale na nic to się zdało.

Pozdro
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 28.07.2008 16:16

a masz cl_allowdownload "1" ? wyrzuć mape i daj serwerowi sciagnąć
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych