Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer crashuje, wyłącza się


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 10.01.2010 22:09

Witajcie, mam mały problemik z Diablo poniżej opiszę o co mi chodzi.


- Wersja amxx'a - 1.8.1.3746
- werjsa diablo moda - 5.8d
- zawartosc aktualnych logow (amxmodx/logs/xxx.log) -

L 01/10/2010 - 21:36:08: Invalid player id 0L 01/10/2010 - 21:36:08: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.8d.amxx") (native "get_user_attacker") - debug not enabled!
L 01/10/2010 - 21:36:08: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


- plik diablo.log przy wersjach 5.8 i wyzej

L 01/10/2010 - 19:46:09: 01/10/2010 - 19:46:09 ### MAPA: cs_assault_necro ### 
L 01/10/2010 - 20:05:37: 01/10/2010 - 20:05:37 ### MAPA: de_dust2 ### 
L 01/10/2010 - 20:35:51: 01/10/2010 - 20:35:51 ### MAPA: cs_office2 ### 
L 01/10/2010 - 20:41:18: 01/10/2010 - 20:41:18 ### MAPA: de_dust2 ### 
L 01/10/2010 - 21:12:08: 01/10/2010 - 21:12:08 ### MAPA: de_dust2 ### 
L 01/10/2010 - 21:13:30: 01/10/2010 - 21:13:30 ### MAPA: de_westwood ### 
L 01/10/2010 - 21:41:25: 01/10/2010 - 21:41:25 ### MAPA: de_nuke_1337 ###  
- wlaczone moduly (modules.ini)


;;;
; To enable a module, remove the semi-colon (<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> in front of its name.
; If it's not here, simply add it its name, one per line.
; You don't need to write the _amxx part or the file extension.
;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; SQL Modules usually need to be enabled manually ;;
;; You can have any number on at a time.  Use      ;;
;;  amx_sql_type in sql.cfg to specify the default ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

mysql
sqlite

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; Put third party modules below here.              ;;
;; You can just list their names, without the _amxx ;;
;;  or file extension.                              ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; These modules will be auto-detected and loaded   ;;
;;  as needed.  You do not need to enable them here ;;
;;  unless you have problems.                       ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

fun
engine
fakemeta
geoip
sockets
regex
nvault
cstrike
csx
hamsandwich



Problem jest taki że podczas grania ni stąd ni zowąd serwer crashuje, badź podczas zmiany mapy pada i po 15 sec dopiero uruchmaia.. Wydaje mi się że to przez ten błąd bo innych błędów nie ma w żadnych logach.. Proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych