Admin Na Roznych Serverach "setinfo _P...
masimo
27.12.2009
Witam opisze sposob jak zmienic na swojej sieci komende aby nie kolidowala z innymi sieciami(setinfo _pw), poniewaz jeśli jest na danej sieci admin ktory ma admina również na innych sieciach to ta komenda bedzie kolidować .
Aby zmienic ta komende to musimy w pliku amxx.cfg (jest on w /cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg) znalezc
Jesli ktos ma dodatkowo server non-steam to musi zmienic tez w pliku dproto.cfg
Wtedy nie bedzie to kolidowalo z innymi serverami .
Użytkownik Pavulon edytował ten post 27.12.2009 22:41
i tak dobrze tego nie poprawiłeś
Aby zmienic ta komende to musimy w pliku amxx.cfg (jest on w /cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg) znalezc
amx_password_field _pw "password"i zmienic go np: na
amx_password_field_amxx "password"Wtedy kazdy admin bedzie musial wpisac w konsoli
setinfo _pw_amxx "password"w standardzie jest
setinfo _pw "password"
Jesli ktos ma dodatkowo server non-steam to musi zmienic tez w pliku dproto.cfg
_pwna
_pw_amxx
Użytkownik Pavulon edytował ten post 27.12.2009 22:41
i tak dobrze tego nie poprawiłeś
Knopers
27.12.2009
Witam opisze sposob jak zmienic na swojej sieci komende aby nie kolidowala z innymi sieciami(setinfo _pw), poniewaz jeśli jest na danej sieci admin ktory ma admina również na innych sieciach to ta komenda bedzie kolidować .
Aby zmienic ta komende to musimy w pliku amxx.cfg (jest on w /cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg) znalezc(Example: setinfo _pw "password")i zmienic go np: na(Example: setinfo _pw_amxx "password")Wtedy kazdy admin bedzie musial wpisac w konsolisetinfo _pw_amxx "password"w standardzie jestsetinfo _pw "password"
Jesli ktos ma dodatkowo server non-steam to musi zmienic tez w pliku dproto.cfg_pwna_pw_amxx
hahahahahah to mnie rozwaliłeś
nie zmienisz (Example: setinfo _pw "password")
tylko amx_password_field "_pw"
PS:chyba dziecko tego nie wie choć znam kolesia co pisze pluginy i ma 12lat i zna dobrze amx'a
masimo
27.12.2009
O nie moge drobna pomylka i co , edytowalem i musze powiedziec ze zamiast powiedziec mi na pw o tym bledzie to zachowales sie jak gowniasz , male dziecko piszac ten post wyzej...hahahahahah to mnie rozwaliłeś
nie zmienisz (Example: setinfo _pw "password")
tylko amx_password_field "_pw"
PS:chyba dziecko tego nie wie choć znam kolesia co pisze pluginy i ma 12lat i zna dobrze amx'a
Knopers
27.12.2009
Wyrażam moją opinię publicznie tego mi nie zabronisz . Uznam że to nie była obraza moderatora za co mógł byś dostać warna . I koniec OffTopu
GwynBleidD
19.05.2010
Dalej jest źle... a już prawie pół roku temat stoi... Powinno być:
zamiast:
amx_password_field "_pw"i
amx_password_field "_pw_amxx"
zamiast:
amx_password_field _pw "password"oraz
amx_password_field_amxx "password"