Przeinstalowa艂em serwer na steam i doda艂em dproto i zacze艂y si臋 problemy. Rezerwacja slot贸w przesta艂a dzia艂a膰 robienie screen贸w te偶. Nie wiem od czego to jest ale instalowa艂em ka偶dy plugin osobno i nadal nic. Mo偶e wiecie... dproto wywo艂ywa艂 by takie co艣?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w wi臋kszo艣ci spo艂eczno艣ci internetowych musisz si臋 zarejestrowa膰 aby m贸c odpowiada膰 lub zak艂ada膰 nowe tematy, ale nie b贸j si臋 to jest prosty proces w kt贸rym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Problemy po reinstalacji serwera i dproto
Temat rozp. dezmontnikus, 04.12.2009 21:10
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04.12.2009 21:10
Napisano 04.12.2009 21:13
W膮tpie w to. Mo偶e zle dproto wgra艂e艣 usu艅 go i wgraj spokojnie i nie na szybko bo wtedy si臋 wszystko niszczy.
A je艣li dalej nie dzia艂a to posprawdzaj czy wszystko dobrze ustawi艂e艣 rezerwacj臋 slot贸w itp.
A je艣li dalej nie dzia艂a to posprawdzaj czy wszystko dobrze ustawi艂e艣 rezerwacj臋 slot贸w itp.
Napisano 04.12.2009 21:17
zobacz to... mam 16 slot贸w, a wy艣wietla mi tylko 15 w amxx mam ustawione ukrywanie na 0 wi臋c nie wiem czemu mi ukrywa
Napisano 04.12.2009 21:22
Zobacz czy czasem Ci si臋 to tam nie wkrad艂o. Bo tak naprawd臋 to niewiem co CI poradzi膰 teraz.
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych