Jestem Zmęczony!!
Salamon
05.07.2008
Jestem Zmęczony!!
Krótki opis
Plugin mojego autorstwa na serwy 4fun, realmoda. Jest to plugin który z cs-a robi jeszcze bardziej realistyczną grę. Gdy biegamy przez X sekund (cvar) zmęczymy się i będziemy szli. Inny cvar odpowiada za ilość punktów regeneracji, dzięki którym po zmęczeniu się będziemy mogli jeszcze kawałek dobiec, przerywanym biegiem. Gdy zmęczymy się usłyszymy dźwięk dyszenia (regulowane cvarem on/off). Gdy skończą nam się punkty regeneracji będziemy musieli stać w miejscu by zregenerować bieg.
Cvary
* it_on 1/0 -> on/off
* it_sound 1/0 -> on/off dźwięk dyszenia
* it_run X -> ile sekund możemy biec bez zmęczenia
* it_rest X -> ile mamy punktów regeneracji
* it_minspeed X -> musisz miec szybkosc ponizej tej wartosci by zamienic punkty regeneracji na szybkosc
* it_maxspeed X -> musisz miec szybkosc powyzej tej wartosci by punkty biegu sie wyczerpywaly
Instalacja
Plugin instalujemy w ten sposób -> http://amxx.pl/viewtopic.php?t=20
Krótki opis
Plugin mojego autorstwa na serwy 4fun, realmoda. Jest to plugin który z cs-a robi jeszcze bardziej realistyczną grę. Gdy biegamy przez X sekund (cvar) zmęczymy się i będziemy szli. Inny cvar odpowiada za ilość punktów regeneracji, dzięki którym po zmęczeniu się będziemy mogli jeszcze kawałek dobiec, przerywanym biegiem. Gdy zmęczymy się usłyszymy dźwięk dyszenia (regulowane cvarem on/off). Gdy skończą nam się punkty regeneracji będziemy musieli stać w miejscu by zregenerować bieg.
Cvary
* it_on 1/0 -> on/off
* it_sound 1/0 -> on/off dźwięk dyszenia
* it_run X -> ile sekund możemy biec bez zmęczenia
* it_rest X -> ile mamy punktów regeneracji
* it_minspeed X -> musisz miec szybkosc ponizej tej wartosci by zamienic punkty regeneracji na szybkosc
* it_maxspeed X -> musisz miec szybkosc powyzej tej wartosci by punkty biegu sie wyczerpywaly
Instalacja
Plugin instalujemy w ten sposób -> http://amxx.pl/viewtopic.php?t=20
Załączone pliki
Miczu
05.07.2008
Brzmi niezle
Ale co do realiow, to antyterrorysci sa trenowani tak, ze pewnie by nie mieli zadyszki przy biegu przez pare kilometrow (jak cos to nie sa polscy antyterrotysci
)

Ale co do realiow, to antyterrorysci sa trenowani tak, ze pewnie by nie mieli zadyszki przy biegu przez pare kilometrow (jak cos to nie sa polscy antyterrotysci

jose
05.07.2008
Sprawdzał ktoś to już?
Jak działa?
Jakoś samemu mi się nie chce..
// ja testowalem
jezeli chcesz uzywac to podczas uzytku przetestujesz czy dziala ^.^
Jak działa?
Jakoś samemu mi się nie chce..
// ja testowalem

Change
21.06.2009