A więc wnoszę postulat o to aby utworzyć dział Poradniki w kategorii DiabloMod.
Dlaczego?
Uważam, że poradniki, jak założyć bazę, jak skonfigurować cvary oraz takie jak np. stworzyć nowy przedmiot miałyby się gdzie znaleźć i na pewno zmniejszyło by to w pewnym stopniu problemy graczy z konfiguracją.
Liczę na pozytywne opinie oraz konstruktywną krytykę.
A ty, [you] masz się wypowiedzieć, skoro to czytasz.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Dział poradniki w kategorii DiabloMod.
Temat rozp. Vertricus, 22.11.2009 21:31
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 22.11.2009 21:31
Napisano 22.11.2009 21:51
(off.)Ah ten skrypt [ju] 
Co do tego jeśli mogę coś powiedzieć. Pomysł ciekawy, godny uwagi i myślę , że w dużym stopniu się sprawdzi. Są też tacy ludzie , który choćbyście wzięli ich łopatą i tak napiszą w dziale offtopic ,ale na takich to już nic się nie poradzi (poza warnem). W wolnej chwili czyli to czas bliżej nieokreślony postaram się dorzucić jakiś mój skromny poradniczek.

Co do tego jeśli mogę coś powiedzieć. Pomysł ciekawy, godny uwagi i myślę , że w dużym stopniu się sprawdzi. Są też tacy ludzie , który choćbyście wzięli ich łopatą i tak napiszą w dziale offtopic ,ale na takich to już nic się nie poradzi (poza warnem). W wolnej chwili czyli to czas bliżej nieokreślony postaram się dorzucić jakiś mój skromny poradniczek.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych