all ok wgrałem ale i tak nic
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Żaden plugin nie działa.
Temat rozp. . NEq, 17.11.2009 13:13
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21.11.2009 10:01
Napisano 21.11.2009 12:17
piwko, Myślisz, że nie pisałem ? To barany odpisali, że oni nie będą za to odpowiadać, ponieważ źle wgrywam. A wcale tak nie jest.
Napisano 21.11.2009 13:39
a może to właśnie ty się mylisz geniuszu a te "barany" mają rację ?barany odpisali, że oni nie będą za to odpowiadać, ponieważ źle wgrywam. A wcale tak nie jest.
jak byś dobrze wszystko robił to nie ma szans żeby nie działały pluginy

Napisano 03.12.2009 21:31
a może to właśnie ty się mylisz geniuszu a te "barany" mają rację ?barany odpisali, że oni nie będą za to odpowiadać, ponieważ źle wgrywam. A wcale tak nie jest.
jak byś dobrze wszystko robił to nie ma szans żeby nie działały pluginy
Ja też tam próbowałem na jego serwerze jakiegoś moda zainstalować i nic. Mam własny serwer i wiem jak się mody instaluje, tym bardziej, że to BF2, który mam na moim serwerze. Raz wrzuciłem tam pliki mojego serwera i działało ale tylko steam. Gdy przerzuciłem plik dproto wszystko padło i si już nie udało ani razu BF2 uruchomić. reinstalowaliśmy serwer kilka razy. AMX instalowaliśmy z 15. AMX instaluje się z ich panelu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych