Witam, poszukuję osoby na opiekuna serwera oczekuję doświadczenia na podobnym stanowisku lub znajomości instalacji / konfiguracji pluginów .amxx oraz podstaw baz danych SQL,MySQL. Serwer już jest postawiony od tygodnia jest kupiona reklama na razie mało osób dołącza.
Czego konkretnie oczekuję:
- Doświadczenia
- Kontaktu GG bądź Discord
- Mile widziane osoby pełnoletnie wyjątkiem jest niższy wiek jeśli na prawdę ogarniasz.
Co od siebie daję?
- Rangę to jest wiadome
- Miejsce na sieci serwerów jako Opiekun
- Bezpośredni kontakt 24/7
Coś o mnie: Mam na imię Jakub mam 22 lata od młodszych lat zajmowałem się serwerami cs 1.6 i po kilku latach przerwy wpadłem na pomysł stworzenia serwera COD MOD. Serwer posiada zakupioną paczkę, podłączony /sklepsms , oryginalny skrpyt z 2019 roku oraz zakupioną reklamę na CSSetti.
W obowiązkach opiekuna należy:
- Promowanie serwera
- Ścisły nadzór administracji
- Dokładanie się do reklamy natomiast nie oczekuję tutaj kwot zrzędu 100zł maksymalnie 25zł żeby jaka kolwiek reklama była. To nie jest tak że będziesz mi płacił a ja ci będę dawał dostęp bo nie działamy na zasadzie provider - usługa tylko na zasadzie współpracy i ja też się będę dokładał. Jeśli jesteś zainteresowany współpracą ze mną i posiadasz doświadczenie na podobym stanowisku lub posiadałeś swój serwer to zachęcam do kontaktu z moją osobą przez Discord bądź GG.
Discord: anugim_88839
GG: 81386800
Zazwyczaj odpowiadam w ciągu minuty.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Poszukiwany opiekun nowego serwera COD MOD 201
Temat rozp. Bertrayer, dziś, 20:24
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych

Dodatki SourceMod