Witam mam problem z komplikowaniem basebulider.sma o to co wyskakuje za kazdym razem -
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 30.12.2024 20:10
Witam mam problem z komplikowaniem basebulider.sma o to co wyskakuje za kazdym razem -
Napisano 30.12.2024 20:11
//// basebuilder.sma//// C:\Users\User\Desktop\compiler 19\basebuilder.sma(26) : fatal error 100: cannot read from file: "TURBObasebuilder/vars.inl"//// Compilation aborted.// 1 Error.// Could not locate output file compiled\basebuilder.amx (compile failed).//// Compilation Time: 0,28 sec// ----------------------------------------Press enter to exit ...nie umiem załaczyć zadnego pliku jestem tu nowy i nwm co i jak jakby ktos mógł podesłać skomplikowany juz plik basebulider.amxx
Prawdopodobnie nie wrzuciłeś folderu "TURBObasebuilder" do kompilatora.
Napisano 30.12.2024 20:13
//// basebuilder.sma//// C:\Users\User\Desktop\compiler 19\basebuilder.sma(26) : fatal error 100: cannot read from file: "TURBObasebuilder/vars.inl"//// Compilation aborted.// 1 Error.// Could not locate output file compiled\basebuilder.amx (compile failed).//// Compilation Time: 0,28 sec// ----------------------------------------Press enter to exit ...nie umiem załaczyć zadnego pliku jestem tu nowy i nwm co i jak jakby ktos mógł podesłać skomplikowany juz plik basebulider.amxx
Prawdopodobnie nie wrzuciłeś folderu "TURBObasebuilder" do kompilatora.
Napisano 30.12.2024 20:13
no nie a trzeba
????
Napisano 30.12.2024 20:14
dzięki mordo dziala
Napisano 30.12.2024 20:16
no nie a trzeba
????
Trzeba, basebuilder.sma korzysta z tych plików. Tak samo przerzuć wszystkie pliki z include do folderu include.
Napisano 30.12.2024 20:17
no nie a trzeba
????
Trzeba, basebuilder.sma korzysta z tych plików. Tak samo przerzuć wszystkie pliki z include do folderu include.
do tego komplikatora przezucic z paczki include tak ???
Napisano 30.12.2024 20:19
no nie a trzeba
????
do tego komplikatora przezucic z paczki include tak ???
Tak, jak otrzymasz komunikat Compilation Time to oznacza, że się skompilowało.
Napisano 30.12.2024 20:29
a masz moze dc i troche hwili aby pomoc mi to na rozmowie wytlumaczyc krok po kroku bo mi cos paczki nie czyta i nwm o co chodzi jakbys mogl mi to na rozmowie wytłumaczyc bym był wdzzieczny 🥹
Napisano 30.12.2024 20:30
a masz moze dc i troche hwili aby pomoc mi to na rozmowie wytlumaczyc krok po kroku bo mi cos paczki nie czyta i nwm o co chodzi jakbys mogl mi to na rozmowie wytłumaczyc bym był wdzzieczny 🥹
Możesz na pv napisać, nazwa taka sama jak tu, ale na rozmowę nie dołączam.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych