Witajcie. Jestem zielony w zakładaniu serwerów w cs bo dopiero zaczynam z tym przygodę. Ogarnąłem sobie już serwer i wszystko śmiga lecz teraz nadszedł czas aby zrobić w nim sklep np. z VIP lecz nie wiem jak się do tego zabrać. Czytam w intrenecie i oglądam jakieś poradniki lecz póki co nic z tego nie wychodzi. Dowiedziałem się, że potrzeba jakąś licencję wykupić czy coś w ten deseń. Znalazłem też pluginy pod taki sklep lecz nie posiadam "silnika" sklepu który będzie odbierał płatności. Pomoże ktoś w tym lub poleci jakąś stronkę gdzie taki sklep założę ? PS. chcę pieniądze wypłacać na swoje konto bankowe a nie np. na STEAM bo taką stronkę znalazłem. Z góry dzięki za pomoc
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
1 odpowiedź w tym temacie
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: sklep, cs, problem, cs 1.6, pomoc, shop
Instalacja serwera ubuntu 22Jak zainstalować server cs 1.6? Napisany przez Symakif, 03.12.2024 pomoc, instalacja, ubuntu, 1.6 |
|
||||
Szukam pluginu Ultimate AFK do cs 1.6Napisany przez DeroY, 05.11.2024 afk, plugin, cs1.6, cs i 1 więcej |
|
||||
|
[ROZWIĄZANE] Counter Strike 1.6 problemMam problem z odpaleniem gry Napisany przez Kilkanumerow, 25.10.2024 problem, counter strike 1.6 |
|
|||
Serwer „jak kiedyś”? Potrzebne ręce do pomocy.Napisany przez DonKriss, 24.10.2024 cs 1.6, |
|
||||
Sklep
Sklep Gh0stBrak instalacji Napisany przez alvaro112, 20.03.2023 sklep |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych