Witam, mam prośbe o pomoc w modyfikacji pluginów blockmaker i expmod pod serwer easyblock, drobne zmiany glownie w celu integracji obu pluginów jako ze powstaly one z mysla o wspolpracy z innymi czesciami. Sam sie nie znam na tyle a chatGPT nie daje rady albo ja daje mu zle komendy hehe. Jakby ktos chcial inny kontakt jestem pod Fandy (z panda na avatarze) na steamie lub .fandy na discord
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Brak odpowiedzi do tego tematu
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: modyfikacja
Inny
Dodanie Broni do PaintBallNapisany przez One ShooT, 05.02.2024 inny, modyfikacja |
|
||||
Modyfikacja
prośba o przerobienie pluginuprośba Napisany przez bili, 06.02.2021 modyfikacja |
|
||||
Modyfikacja
Prośba o dodanie modelu do vipa z generatoraNapisany przez Vanilla, 01.02.2021 modyfikacja |
|
||||
Modyfikacja
Plugin na przenikanie/spadochron pod komendąNapisany przez Polonez, 22.01.2021 modyfikacja |
|
||||
|
[ROZWIĄZANE] Modyfikacja pluginuNapisany przez _.-*`PaniQ*-._, 11.01.2021 modyfikacja |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych