←  Pytania

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

[ROZWIĄZANE] GameName counter strike. Jak...

Zablokowany

• +
  • -
SzogunZP - zdjęcie SzogunZP 20.01.2024

Witam. Mam pytanie do was odnośnie zaznaczonego pola. Widziałem już na kilku serwerach dawno ten TAG, natomiast nie wiem jak go usunąć. Czy ktoś z was jest wstanie pomóc? w moim przypadku chce usunąć napis Zombie plague advanced aby zastąpić go czymś innym. 

Załączone miniatury

• Zrzut ekranu 2024-01-20 184749.png
Odpowiedz

• +
  • -
PANDA_2zl - zdjęcie PANDA_2zl 20.01.2024

https://amxx.pl/topi...me-changer-v11/

Zobacz jak tu jest to zmieniane i poszukaj w swoich pluginach który ci to edytuje
Odpowiedz

• +
  • -
SzogunZP - zdjęcie SzogunZP 20.01.2024

https://amxx.pl/topi...me-changer-v11/

Zobacz jak tu jest to zmieniane i poszukaj w swoich pluginach który ci to edytuje

Szukałem i nie mogę znaleźć..  Natomiast + masz, że chociaż próbujesz pomóc  :(  ;)

Odpowiedz

• +
  • -
PANDA_2zl - zdjęcie PANDA_2zl 21.01.2024

Dobrze przeszukaj bo jestem przekonany że jak masz starą paczkę to używa forwardu "FM_GetGameDescription" do edycji tego a nie reapi i pewnie masz to w samym silniku bo pierwszy lepszy z sieci sprawdziłem i jak byk tam to jest zrobione tak jak podsunalem ci przykład
Odpowiedz

• +
  • -
SzogunZP - zdjęcie SzogunZP 23.01.2024

Dobrze przeszukaj bo jestem przekonany że jak masz starą paczkę to używa forwardu "FM_GetGameDescription" do edycji tego a nie reapi i pewnie masz to w samym silniku bo pierwszy lepszy z sieci sprawdziłem i jak byk tam to jest zrobione tak jak podsunalem ci przykład

Faktycznie, już wiem gdzie jest. Dzięki za pomoc ^^

Odpowiedz

• +
  • -
dasiek - zdjęcie dasiek 24.01.2024

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL

Odpowiedz
Zablokowany