Witam. Mam pytanie do was odnośnie zaznaczonego pola. Widziałem już na kilku serwerach dawno ten TAG, natomiast nie wiem jak go usunąć. Czy ktoś z was jest wstanie pomóc? w moim przypadku chce usunąć napis Zombie plague advanced aby zastąpić go czymś innym.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
[ROZWIĄZANE] GameName counter strike. Jak usunąć/zmienić?GameName counter strike 1.6
Napisano 20.01.2024 18:52
Napisano 20.01.2024 20:13
Zobacz jak tu jest to zmieniane i poszukaj w swoich pluginach który ci to edytuje
Napisano 20.01.2024 21:51
https://amxx.pl/topi...me-changer-v11/
Zobacz jak tu jest to zmieniane i poszukaj w swoich pluginach który ci to edytuje
Szukałem i nie mogę znaleźć.. Natomiast + masz, że chociaż próbujesz pomóc
Napisano 21.01.2024 02:25
Napisano 23.01.2024 21:18
Dobrze przeszukaj bo jestem przekonany że jak masz starą paczkę to używa forwardu "FM_GetGameDescription" do edycji tego a nie reapi i pewnie masz to w samym silniku bo pierwszy lepszy z sieci sprawdziłem i jak byk tam to jest zrobione tak jak podsunalem ci przykład
Faktycznie, już wiem gdzie jest. Dzięki za pomoc
Napisano 24.01.2024 08:08
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych