Licencja IPS
marcinek111
11.05.2023
Cześć.
Może ktoś mi powiedzieć ile kosztuje licencja IPS do forum CS 1.6? I co jaki czas się ją przedłuża?
Gdzie można ją kupić? Na stronie IPS nie do końca jest takie wszystko dla mnie zrozumiałe. Raz widzę, że licencję przedłuża się co pół roku, a raz widzę, że co miesiąc lub co rok... Nie wiem o co chodzi... Co czego dotyczy.... Objaśni mi to ktoś zrozumiale?
Pozdrawiam.
Deus Vult
11.05.2023
Licencja IPS (Invision Power Suite) to oprogramowanie, które obejmuje forum internetowe, zarządzanie treścią, blogi, galerie zdjęć itp. Jeśli chodzi o ceny i warunki licencji IPS, zazwyczaj różnią się w zależności od wybranego pakietu i planu przedłużania.
IPS oferuje różne pakiety licencji, które mogą obejmować różne funkcje i wsparcie techniczne. Ceny mogą być dostępne na stronie internetowej IPS lub można je uzyskać, kontaktując się z ich zespołem sprzedaży. Często można wybrać różne okresy przedłużania, takie jak miesiąc, pół roku lub rok.
Mr Nobody
14.05.2023
Cześć.
Może ktoś mi powiedzieć ile kosztuje licencja IPS do forum CS 1.6? I co jaki czas się ją przedłuża?
Gdzie można ją kupić? Na stronie IPS nie do końca jest takie wszystko dla mnie zrozumiałe. Raz widzę, że licencję przedłuża się co pół roku, a raz widzę, że co miesiąc lub co rok... Nie wiem o co chodzi... Co czego dotyczy.... Objaśni mi to ktoś zrozumiale?
Pozdrawiam.
Masz 2 rodzaje licencji
- Cloud - kupujesz licencje oraz hosting od nich
- Self-hosted - Kupujesz licencje, ktorą możesz sobie podpiąć pod domene, którą zakupiłeś np. masz forum załóżmy o nazwe mojasiec.pl, pod nią będzie przypisana licencja.
Licencja jest dożywotnia, jedynie tylko musisz co pół roku odnawiać za 40$ aby mieć dostęp do aktualizacji oraz supportu. Płacisz raz
Po zakupie licencji dopiero po roku masz pierwsze odnowienie.
https://invisioncomm...uy/self-hosted/
https://invisioncommunity.com/buy
O to Tobie chodziło ?
Łysy CS-RzeZnia.eu
19.05.2023
Ja pod forum używam Self-hosted czyli sama licencja, domena oraz host we wlasnym zakresie co 6 miesiecy 40dolcow za support oraz aktualizację oprogramowania.
Mr Nobody
23.05.2023
Którą ofertę mam wybrać na forum CS 1.6 ?
Jak masz swoje forum(serwer) to self-hosted