Zainteresowanych proszę o pisanie na pw na amxx bądź na naszym forum cskatowice.com
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Poszukuję Opiekunów / adminów na serwer DD2 - Cskatowice.com
Napisano 15.12.2022 12:05
Napisano 15.12.2022 14:53
|ONLY DD2|PUBLIC|CSKatowice.com |24/7|VIP|@ 1shot1kill.pl [cs] Counter Strike 1.6 (gametracker.com)
Tak tylko podrzucę. Reklama serwera, który jest nieaktywny
Napisano 15.12.2022 20:14
|ONLY DD2|PUBLIC|CSKatowice.com |24/7|VIP|@ 1shot1kill.pl [cs] Counter Strike 1.6 (gametracker.com)
Tak tylko podrzucę. Reklama serwera, który jest nieaktywny
Jest nieaktywny, ponieważ szukamy Opiekuna serwera, który by chciał się nim zająć
Napisano 16.12.2022 13:39
Jest nieaktywny, ponieważ szukamy Opiekuna serwera, który by chciał się nim zająć
Czyli jelenia który opłaci wasz serwer.
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Nie pomagam za darmo na pw.
Napisano 16.12.2022 16:13
Serwer jest opłacony, tylko był wyłączony, bo mieliśmy problem z pluginami. Nie szukamy jelenia, który opłaci nam serwer tylko osoby, która będzie miała wszystko opłacone i się tym zajmie. Najpierw proponuje sprawdzić czy serwer działa, a nie sugerować się pierwszą wiadomością, która była napisana wyżej.
Napisano 16.12.2022 20:11
Serwer ma swój budżet, jest zrobiony na gotowo i skonfigurowany. Potrzebujemy osoby, która tylko poświęci swój czas na jego rozwój i promocje. Nie był opłacany przez ostatni tydzień, bo nie widzieliśmy sensu w dalszym jego opłacaniu żeby stał pusty i bez administracji. Proponuję rozeznać się w temacie zanim się coś napisze. Nawet jeśli by był nieaktywny to w czym problem? Inni nawet szukają ludzi do nieistniejących projektów i tam bym szukał takich "łowców jeleni".
Zresztą chętny już się znalazł.
Napisano 18.12.2022 11:45
Nie, to jest wasza reklama i powinniście napisać w niej sami co i jak i czego oczekujecie, nikt nie będzie się domyślać o co może chodzić. Pisanie poszukuję kogoś na coś bez szczegółów w reklamie po prostu brzmi jak poszukiwanie jelenia.
PR -10 pkt.
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Nie pomagam za darmo na pw.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych