Skocz do zawartości

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

hud - problem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 K0zak69

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:124
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 24.11.2022 13:21

Witam mam problem z hudem. Plugin odpowiedzialny za menu huda dziala.  Po lewej powinienem się wyświetlać HUD ale się nie wyświetla.. Mimo ustawienia w cvarach ze ma dzialac to nie dziala ;///
 

 

Załączone miniatury

  • obraz_2022-11-24_131951306.png

Użytkownik K0zak69 edytował ten post 24.11.2022 13:22

  • +
  • -
  • 0

#2 Boski Z Polski

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:97
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Olgierd
  • Lokalizacja:Leszno
Offline

Napisano 24.11.2022 13:48

Page not found.
 
 

  • +
  • -
  • 0

#3 K0zak69

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:124
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 24.11.2022 17:22

https://pastebin.com/KUkRUxxPto juz powinno smigac


  • +
  • -
  • 0

#4 K0zak69

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:124
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 27.11.2022 09:37

L 11/27/2022 - 09:36:08: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ss_elo_rank_system.amxx", version "v3")
L 11/27/2022 - 09:36:08: [AMXX] Run time error 10: native error (native "SQL_PrepareQuery")
L 11/27/2022 - 09:36:08: [AMXX] [0] ss_elo_rank_system.sma::wczytaj_dane (line 1390)
L 11/27/2022 - 09:36:08: [AMXX] [1] ss_elo_rank_system.sma::client_authorized (line 368)
L 11/27/2022 - 09:36:08: [MySQL] Invalid database handle: 0 


taki eror jest, wyzej jest sma w pastebin


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych