Czy można mieć kolorowe wiadomości z pluginu który czyta co ma wyświetlić z folderu LANG?
chodzi mi np o miscstats2, bo tam jak dodam colorczat, to wyświetla cała linie na 1 kolor, bo jest tylko odnośnik co ma czytać z pliku txt
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 04.07.2022 10:07
Czy można mieć kolorowe wiadomości z pluginu który czyta co ma wyświetlić z folderu LANG?
chodzi mi np o miscstats2, bo tam jak dodam colorczat, to wyświetla cała linie na 1 kolor, bo jest tylko odnośnik co ma czytać z pliku txt
Napisano 04.07.2022 11:12
z tego co kojarzę możesz w pliku lang formatować ^x03/^x04 i będzie ci kolorować, ale nie jestem pewny co do tego. Sprawdzić nie zaszkodzi
Napisano 04.07.2022 11:43
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.
Napisano 04.07.2022 12:19
z tego co kojarzę możesz w pliku lang formatować ^x03/^x04 i będzie ci kolorować, ale nie jestem pewny co do tego. Sprawdzić nie zaszkodzi
działa ale tak, !g !n !t można zamknąć
Napisano 04.07.2022 14:00
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych