Witam, czemu nie mogę skomplikować tego pluginu? coś z natyvem ale on jest raczej dobry... na wszelki wypadek podsyłam jeszcze mój system monet
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Błąd komplikacji
Napisano 04.05.2022 19:49
Napisano 04.05.2022 20:34
Witam, czemu nie mogę skomplikować tego pluginu? coś z natyvem ale on jest raczej dobry... na wszelki wypadek podsyłam jeszcze mój system monet
// by the AMX Mod X Dev Team//// menu_serwera.sma//// C:\Users\marci\Desktop\addons\amxmodx\scripting\menu_serwera.sma(20) : error 029: invalid expression, assumed zero// C:\Users\marci\Desktop\addons\amxmodx\scripting\menu_serwera.sma(20) : error 017: undefined symbol "pobierz_monety"// C:\Users\marci\Desktop\addons\amxmodx\scripting\menu_serwera.sma(20) : error 088: number of arguments does not match definition// C:\Users\marci\Desktop\addons\amxmodx\scripting\menu_serwera.sma(20) : fatal error 107: too many error messages on one line//// Compilation aborted.// 4 Errors.// Could not locate output file C:\Users\marci\Desktop\addons\amxmodx\scripting\compiled\menu_serwera.amx (compile failed).//// Compilation Time: 0,16 sec// ----------------------------------------Press enter to exit ...
Załączone pliki
Napisano 05.05.2022 09:04
Natywy nad plugin_init, gdyż w plugin_init jedynie rejestrujemy komendy typu register_clcmd lub rejestrujemy fowardy itd. itp.
Załączone pliki
Potrzebujesz pomocy z serwerem/paczką? Napisz do mnie! Chętnie pomogę
- Discord: N1K1Cz#0751
- GG: 70679564
- Steam: https://steamcommunity.com/id/N1K1Cz/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych