←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Problem z instalacją pluginu.

• +
  • -
Lerix's Photo Lerix 29.01.2022

Chciałem na swój serwer plugin OciXCrom's Rank System ale sprawdzając zawartość plików nie było pliku .amxx tylko sam .sma . Moje pytanie brzmi : czy mam utworzyć plik .amxx czy co? 

oto link do tego pluginu: https://forums.allie...ad.php?t=308540

Pozdrawiam :D

• +
  • -
Jeden z Anonimowych's Photo Jeden z Anonimowych 29.01.2022

Pobierasz plik sma -- kompilujesz go do amxx -> wgrywasz go do folderu plugins w ftp --> dopisujesz do plugins.ini na samym dole nazwe pluginu --> twojplugin.amxx

Zmieniasz mape i powinno smigać, jeżeli potrzebujesz pomocy z serwerem zapraszam do kontaktu 

Discord: Jeden z Anonimowych#8930

• +
  • -

Pobierasz plik sma -- kompilujesz go do amxx -> wgrywasz go do folderu plugins w ftp --> dopisujesz do plugins.ini na samym dole nazwe pluginu --> twojplugin.amxx

Zmieniasz mape i powinno smigać, jeżeli potrzebujesz pomocy z serwerem zapraszam do kontaktu 

próbowałem ale cały czas ma jakiś błąd z brakującą bilioteką 

• +
  • -
Jeden z Anonimowych's Photo Jeden z Anonimowych 29.01.2022

próbowałem ale cały czas ma jakiś błąd z brakującą bilioteką 

Musisz ją pobrać i wrzucić do kompilatora do folderu include, a pobierzesz je stąd: Dokumentacja AMXX.pl

• +
  • -

jak mi się nie uda to napisze na dsc do szanownego kolegi