Problem z instalacją pluginu.
Lerix
29.01.2022
Chciałem na swój serwer plugin OciXCrom's Rank System ale sprawdzając zawartość plików nie było pliku .amxx tylko sam .sma . Moje pytanie brzmi : czy mam utworzyć plik .amxx czy co?
oto link do tego pluginu: https://forums.allie...ad.php?t=308540
Pozdrawiam
Jeden z Anonimowych
29.01.2022
Pobierasz plik sma -- kompilujesz go do amxx -> wgrywasz go do folderu plugins w ftp --> dopisujesz do plugins.ini na samym dole nazwe pluginu --> twojplugin.amxx
Zmieniasz mape i powinno smigać, jeżeli potrzebujesz pomocy z serwerem zapraszam do kontaktu
Discord: Jeden z Anonimowych#8930
Lerix
29.01.2022
Pobierasz plik sma -- kompilujesz go do amxx -> wgrywasz go do folderu plugins w ftp --> dopisujesz do plugins.ini na samym dole nazwe pluginu --> twojplugin.amxx
Zmieniasz mape i powinno smigać, jeżeli potrzebujesz pomocy z serwerem zapraszam do kontaktu
próbowałem ale cały czas ma jakiś błąd z brakującą bilioteką
Jeden z Anonimowych
29.01.2022
próbowałem ale cały czas ma jakiś błąd z brakującą bilioteką
Musisz ją pobrać i wrzucić do kompilatora do folderu include, a pobierzesz je stąd: Dokumentacja AMXX.pl