Skocz do zawartości

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer uruchomiony, ale jest niewykrywalny


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Somka

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Somka
Offline

Napisano 06.10.2021 14:39

Cześć
Od kilku dni z kolegami staramy się założyć serwer cs 1.6, lecz cały czas są jakieś problemy. Tym razem udało nam się zainstalować serwer z poradnika https://linuxgsm.com/lgsm/csserver/i go uruchomić ale nie jest widoczny na liście serwerów po wpisaniu ip. Instalowaliśmy ponownie i przestawialiśmy config ale nic nie pomaga. Serwer hostowany na vps. Prosimy o pomoc.
WBCxza6.png
GUwEYJj.png
D7CUHwU.png
x78XdcM.png


  • +
  • -
  • 0

#2 yamato

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:9
  • Imię:yamato
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 06.10.2021 15:26

masz odblokowane porty na hostingu vpsa?


  • +
  • -
  • 0

#3 Somka

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Somka
Offline

Napisano 06.10.2021 15:56

masz odblokowane porty na hostingu vpsa?

Próbowaliśmy otwierać i zmieniać porty, to nic nie podziałało. Obecna sytuacja z portami:
B653bod.png


  • +
  • -
  • 0

#4 yamato

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:9
  • Imię:yamato
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 06.10.2021 16:22

nie wiem jak u ciebie, ale u mnie na hostingu titanaxe, dodałem udp i tcp do portu serwera (27015) i klienta (27005). po tym zaczęło działać


  • +
  • -
  • 0

#5 Somka

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Somka
Offline

Napisano 06.10.2021 16:36

nie wiem jak u ciebie, ale u mnie na hostingu titanaxe, dodałem udp i tcp do portu serwera (27015) i klienta (27005). po tym zaczęło działać

Dodałem i nic


  • +
  • -
  • 0

#6 Engi

    [EKSiD] playaz44

  • Power User

Reputacja: 277
Wszechwidzący

  • Postów:942
  • GG:
  • Imię:Seba
  • Lokalizacja:Praga (Praha)
Offline

Napisano 08.10.2021 15:11

Po 1 pokaż całą linię startową, po 2 pokaż server.cfg, po 3 po co zmieniasz clientport? po 4 pokaż co wypluwa "iptables -L"


  • +
  • -
  • 0
Użytkowniku! Zanim napiszesz wiadomość wiedz, że:

W odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

1:0 dla Benia :D
Nie pomagam za darmo na pw.

Właściciel CS-owo.pl.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


Coinsy CSGOAtse Za SMS, PSC , Przelew - CoinSell.pl