Cześć wszystkim!
Poszukuję osób, które byłyby chętne przyłączyć się do nowo powstającej sieci serwerów. Szukam osób zaangażowanych oraz, które chciałby pomóc w rozwoju i się przyłączyć.
Aktualnie prowadzę sam projekt także szukam chętnych osób do współpracy.
Osoby zainteresowane prosiłbym o kontakt więcej szczegółów na PW.
Forum wystartowało zaledwie kilka dni temu. Na starcie planuję postawić serwer CS:GO - Only Mirage. Nie ma co przesadzać z serwerami nie patrzę na ilość a na jakość i efekty 🙂
WWW: OverPlay.pl
Oczywiście osoby mające serwer również... Posiadasz serwer? Zapraszam do kontaktu
GG: 69287938
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

OverPlay.pl - Poszukuję ludzi do współpracy
Temat rozp. Pro*siaK, 22.07.2021 16:49
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 22.07.2021 16:49
Napisano 22.07.2021 22:57
Nie polecam, obiecuje złote góry które się okazują kupą gówna. Nawet nie czytał tematów w których pisał tylko walił odpowiedzi na ślepo. Zero kontaktu no chyba, że on coś potrzebuje to wtedy macie 3 pingi z miejsca 🙂
Poza tym później ogarnąłem, że to on
https://www.pecetowi...u-85066/page/2/
Poza tym później ogarnąłem, że to on

Użytkowniku! Zanim napiszesz wiadomość wiedz, że:

Nie pomagam za darmo na pw.
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Nie pomagam za darmo na pw.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych