Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

[ROZWIĄZANE] EasyKill - Szuka osób na wysokie rangi
Napisano 15.06.2021 07:29
>> Administratora
>> Junior Admina
>> Moderatora
>> Grafika
>> Redaktora
Chcesz dołączyć w nasze szeregi? Napisz do mnie na pw bądź na GG:73592082 (Najszybszy kontakt)
Sieć poszukuje również serwerów do współpracy. Co możemy zaoferować z naszej strony?
>> Uprawnienia moderatora w dziale serwera,
>> Rangi dla administracji serwera,
>> Dział serwera na forum,
>> Miejsce w tabeli serwerów,
>> Zniżki na reklamy w serwisie CSSetti oraz Gosetti,
>> AMXBans oraz SourceBans na Twój serwe,
>> Szybką i skuteczną pomoc techniczną,
Kontakt:
>> Gadu-Gadu: 73592082
Napisano 19.06.2021 07:34
To ta k0x domena?
Nie ładnie tak okradać twórców ips
Użytkownik DaFFyy edytował ten post 19.06.2021 07:35
Napisano 20.06.2021 21:05
To jest MyBB, nie IPS
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Nie pomagam za darmo na pw.
Napisano 20.06.2021 21:14
Jak już EasyKill.pl i mybb
Napisano 20.06.2021 23:58
To jest MyBB, nie IPS
Wcześniej było na IPS jednak po chwili od napisania posta było już mybb
Napisano 21.06.2021 05:18
Szybka zmiana typu "żeby nie było"Wcześniej było na IPS jednak po chwili od napisania posta było już mybbTo jest MyBB, nie IPS

Ale teraz widzę znowu ips i bez licki

1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Napisano 22.06.2021 13:07
Wasze posty i tak nic do tego nie wniosą że brak licencji i okrada tworców.. Są nadal sieci które uzywaja nulleda i nic sie nie dzieje, są sieci które padaja od razu po chwili bo jak wiadomo brak licencji = brak wsparcia. Ale z własnego doswiadczenia ips nawet po zgłoszeniach ma wyjebane na nulledy
Napisano 22.06.2021 13:15
Ale przynajmniej zostaje ślad z kim nie współpracować i kogo unikać
Swoją drogą to kolega znany jest w internecie https://www.pecetowi...&comment=555906

Napisano 22.06.2021 23:05
Wasze posty i tak nic do tego nie wniosą że brak licencji i okrada tworców.. Są nadal sieci które uzywaja nulleda i nic sie nie dzieje, są sieci które padaja od razu po chwili bo jak wiadomo brak licencji = brak wsparcia. Ale z własnego doswiadczenia ips nawet po zgłoszeniach ma wyjebane na nulledy
Zgłosiłem wiele for na pw i w ciągu tygodnia znikały albo były stawiane ponownie na Mybb
Napisano 24.06.2021 08:07
Już po, można się rozejść
Napisano 24.06.2021 13:08
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych