Witam otóż sam wykonałem svr pack na amxxie i są w nim następujące pluginy :
hpk
admin_check
amx_ip
cdr
GHW_Floating_Weapons
join_leave
rules_red
+ Standardowo to co daje amxx
Jak i HL Guard 1.8 z ustawionym skanem podczas połączenia wszystko chodzi ładnie lecz mam następujące problemy przy banowaniu przez amxx w tej konsoli po wpisaniu amxmodmenu zamiast zbanować kogoś kogo chce to wyrzuca mnie z gry , następny problem chce dodać dzwięki typu head shot ale nie działają jak i statystyki też nie chodzą co może być tego problemem. Proszę o pomoc.
SVR Pack poniżej
Kliknij aby pobrać plik
Link 2
Drugi link do pliku
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Własny svr pack dla half life
Temat rozp. razin, 01.07.2008 10:46
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01.07.2008 10:46
Napisano 01.07.2008 10:48
Bo masz pewnie sv_lan 0 i banuje na steam_id, a jak masz nonsteam to banuje wszystkich

Napisano 01.07.2008 10:51
mam zew ip i stawiam poprzez wybranie w hldsie Network Internet a hl to nonsteam
Napisano 01.07.2008 15:14
Ktoś, chyba Seba dał przerobionego plmenu, aby działał na sv_lan 0 i nonsteam. Poszukaj, to jest na tym forum.
Co do statystyk: ustaw odpowiednio komendę w amxx.cfg.
Co do ultimate_sound, pokaż logi servera.
Co do statystyk: ustaw odpowiednio komendę w amxx.cfg.
Co do ultimate_sound, pokaż logi servera.
Napisano 01.07.2008 15:51
Witam co do poprawności instalacji i dodawania pluginów od ultimate_sound to jest dobrze nawet pobiera te pliki dzwiękowe ale co do ich działania to cisza. czy do tego wymagany jest mod statsme a co do logów z amxxa to czysto bez żadnych błędów są.
Napisano 01.07.2008 16:10
Moduł csx masz? Zainstalowałeś w ogóle add-on cstrike?
Aha, nie pisz do mnie na GG, bo pomagam tylko nielicznym.
Aha, nie pisz do mnie na GG, bo pomagam tylko nielicznym.
Napisano 01.07.2008 16:15
Moduł csx masz? Zainstalowałeś w ogóle add-on cstrike?
nie mam tego ale chyba to jest do csa to, a ja jak Widzisz napisalem że to ma być dla svr do half life
Dobra to spytam tak skoro robie to zle to Pomógłbys mi z wykonaniem tego bądz Napisał jakie pliki i co ma być skonfigurowane.
Napisano 01.07.2008 16:25
To w takim razie nie ma szans, aby statystyki i ultimate_sound działały. Zapomnij...
Wiele innych pluginów też nie będzie działało.
Wiele innych pluginów też nie będzie działało.
Napisano 01.07.2008 18:00
poszukam ip servera w hl na którym grałem ostatnio i mimo iż jest statsme to dzwięki typu headshot itp działają.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych