Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 20.03.2021 11:52
Napisano 20.03.2021 12:20
MyDevil / OVH
Napisano 20.03.2021 17:58
MyDevil
Napisano 21.03.2021 08:46
MyDevil / OVH
+1
PS. bardzo dobrze, że zamykają
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.
Nie pomagam za darmo na pw.
Napisano 21.03.2021 13:23
mydevil - jak chcesz żeby Ci przy byle ddosie wypowiedzieli umowę to możesz brać
PoGrywamy.pl - Pograj Razem Z Nami
Tatusiek serwerów:
Przyjmuje płatne zlecenia!
Napisano 21.03.2021 17:19
mydevil - jak chcesz żeby Ci przy byle ddosie wypowiedzieli umowę to możesz brać
Teraz wyrzucają z hostingu za ataki?
2 lata temu w 2k19 jak leciały srogie ataki na moje forum - cała maszyna leżała łącznie z panelem to sam zaproponowałem zwrot i spakowanie walizki
Tak, to jest spowodowane atakiem, proponuję filtrację po stronie cloudflare lub przeniesienie. Obecnie aktywowaliśmy cache: devil www options xxx cache short
Jakoś chamsko też nie było - co prawda cf mało pomaga bez umiejętności posługiwania się nim więc dla większości nie zda on egzaminu
Napisano 21.03.2021 19:39
Ja się borykam dość często z atakami na mydevilu i jeszcze mi nie wypowiedzieli umowy także
Dobry wieczór, z powodu trwającego ataku na stronę cs-cXXXXX.pl została włączona filtracja zagranicznego ruchu co również może powodować odrzucanie części krajowego ruchu. -- Pozdrawiam, Tomasz Rzepka ADMIN.NET.PL S.C. MyDevil.net - doskonały hosting dla biznesu 33-100 Tarnów ul. Bitwy Pod Monte Cassino 5/198
Podczas ataków support pomaga i wycina adresy Pomagają również w innych kwestiach technicznych. Nie raz byłem w tarapatach gdzie o późnej porze forum zrobiło fikoła i potrzebowałem kopii bazy, którą dla mnie wgrywali i pomagali rozwiązać problem więc z czystym sumieniem mogę polecić Ci ten hosting.
Napisano 18.01.2022 10:47
Ja nie lubię przepłacać i zdecydowałam się na Forpsi. Wybrałam ich najtańszy pakiet hostingowy https://www.forpsi.pl/webhosting/easy/ i pod bloga kulinarnego spisuje się znakomicie. Bardziej wymagający mogą zawsze skorzystać z innych pakietów - kwestia czego kto potrzebuje.
Napisano 11.02.2022 21:57
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 inny |
|
||||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 inny, amxxbans, amxbans2014 i 3 więcej |
|
||||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 inny |
|
||||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 inny |
|
||||
Inny
Zlecenie Dot. ZPSpecialNapisany przez SzogunZP, 18.10.2024 inny |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych