Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Nie zapisują sie ustawienia
Napisano 15.02.2021 00:53
Napisano 15.02.2021 16:23
tylko nick czy jakies ustawienia sie nie zapisują?,
jak dla mnie to masz cos w userconfig albo w innych plikach cfg pomieszane, czyt, masz dodatkowy plik cfg z ustawieniami który jest wywoływany po wcisnięciu apply dzięki czemu nadpisuje twoje ustawienia
Napisano 15.02.2021 20:34
Wszystkie ustawienia sie nie zapisują, w userconfig oraz innych configach nic nie robiłam, cs świeżo zainstalowany. Próbowałam już 3 razy zainstalować, ale rezultaty są marne
Napisano 15.02.2021 21:08
gdzieś coś musi być pomieszane, najlepiej przeglądnij cały folder cstrike ,cstrike_polish i usuń wszystkie pliki .cfg oprócz config,cfg
folder valve również możesz przeglądnąc za plikami cfg
podczas potwierdzania ustawień zobacz w konsoli czy nie wyskakuje cos w stylu
exec autoconfig.cfg
Napisano 15.02.2021 21:44
Nie posiadam cstrike_polish, posiadam cstrike, oraz cstrike_hd lecz w nim sie nie znajduje zaden config, tylko foldery gfx i models.
Mam folder valve, tam są jakieś configi typu default, może trzeba je usunąć?
Napisano 15.02.2021 22:11
cstrike_hd to folder, z którego czerpane są assety kiedy w opcjach video zaznaczysz "Enable HD models if available". Więc to nie to.
Proponuję zrobić tak:
- Przejrzeć config.cfg w poszukiwaniu linijek z "exec nazwa_pliku.cfg" - może po prostu inny plik nadpisuje nowe ustawienia?
- Jeśli nie masz, stworzyć plik userconfig i spróbować wrzucić tam swoje zmiany manualnie
Możesz podesłać też pliki config.cfg, userconfig.cfg i autoconifg.cfg. Jeśli nie jesteś pewna czy mają w sobie hasła, to możesz wysłać na pw.
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych