Witam mam problem wbijam na serwer normalnie i dalej nic nie zrobię bo Warning pisze mi i mam wycinek z konsoli i oznaczyłem je na czerwono i pomoże ktoś z tym?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Błąd przez jeden plik?Cs 1.6 paczka Zombie Escape 2.2
Napisano 25.01.2020 05:04
Napisano 25.01.2020 12:45
twój serwer ??
nie ciekawie trzymać modele w folderze do plików 2d
Napisano 25.01.2020 15:05
Możliwe, że problem leży w samym AMXXie, a dokładniej w funkcji precache_model. Kiedy używamy precache_model, AMXX szuka modelu na podanej ścieżce według tego wzroca: folder/nazwa_modelu/nazwa_modelu.mdl.
Idąc tym tropem, problem leżałby w ścieżkach, ponieważ według tego loga, model jest na ścieżce
sprites/cs/tt.mdl
Kiedy powinien być:
models/tt/tt.mdl
Wciąż nie jestem pewny, czy to by rozwiązało problem. Zależnie o tym, czy error mówi o błędzie pobierania pliku czy błędzie przy np. jego otwarciu/użyciu.
Jeśli jest to Twój serwer, wpisz w konsolę serwera: "sv_timeout" i pokaż, jaką wartość zwróci.
Also, natknąłem się na kilka tematów o podobnej tematyce i w niektórych winowajcą okazał się być fast download.
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 25.01.2020 17:36
Sprawdź czy czy posiadasz modele TT i CT, jeżeli je posiadasz usuń i wejdź na serwer niech się na nowo pobiorą
Myślę, że wiesz jak wejść w pliki cs
Error jest dlatego, ponieważ serwer czyta jak byś ich nie miał pobranych a są wymagane
sprites/cs/tt.mdl sprites/cs/ct.mdl
Użytkownik Balian3D edytował ten post 25.01.2020 17:39
Napisano 25.01.2020 20:55
twój serwer ??
nie ciekawie trzymać modele w folderze do plików 2d
Słuchaj to nie ja zrobiłem tak tylko ktoś tu jest paczka i z niej to pisze mi. Bo ja mam chwilowy na 60 dni serwer prywatny by zombie escape zrobic bez bledow i ten blad zawiesza mi serwer
Napisano 25.01.2020 20:56
Sprawdź czy czy posiadasz modele TT i CT, jeżeli je posiadasz usuń i wejdź na serwer niech się na nowo pobiorą
Myślę, że wiesz jak wejść w pliki cs
Error jest dlatego, ponieważ serwer czyta jak byś ich nie miał pobranych a są wymagane
sprites/cs/tt.mdl sprites/cs/ct.mdl
Wiem mam na Steam w cs 1.6 boty jak graja na zwyklych mapach ale mod to zombie
Napisano 25.01.2020 20:59
Możliwe, że problem leży w samym AMXXie, a dokładniej w funkcji precache_model. Kiedy używamy precache_model, AMXX szuka modelu na podanej ścieżce według tego wzroca: folder/nazwa_modelu/nazwa_modelu.mdl.
Idąc tym tropem, problem leżałby w ścieżkach, ponieważ według tego loga, model jest na ścieżce
sprites/cs/tt.mdlKiedy powinien być:
models/tt/tt.mdlWciąż nie jestem pewny, czy to by rozwiązało problem. Zależnie o tym, czy error mówi o błędzie pobierania pliku czy błędzie przy np. jego otwarciu/użyciu.
Jeśli jest to Twój serwer, wpisz w konsolę serwera: "sv_timeout" i pokaż, jaką wartość zwróci.
Also, natknąłem się na kilka tematów o podobnej tematyce i w niektórych winowajcą okazał się być fast download.
Przepraszam że trzeci post ale powiem tak tych plików w spirtes nie ma.
Wycinek
S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed. CAppInfoCacheReadFromDiskThread took 0 milliseconds to initialize CApplicationManagerPopulateThread took 0 milliseconds to initialize (will have waited on CAppInfoCacheReadFromDiskThread) dlopen failed trying to load: /data/playerxd/.steam/sdk32/steamclient.so with error: /data/playerxd/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory Looking up breakpad interfaces from steamclient Calling BreakpadMiniDumpSystemInit
Użytkownik Player xd edytował ten post 25.01.2020 21:01
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych