Witam!
Potrzebuję jakiegoś technika co zna się na mechanice HNS/KZ w CS:GO.
Chodzi mi tu o dodanie następujących pluginów i ich edycja:
- Lepszy plugin na przenoszenie graczy do drużyn, żeby nie zabijał podczas przenoszenia i wyrzucenie aktualnego czyli !pmove chyba, że go da się poprawić
- !pt - komenda, która wyświetla ilość przegranego czasu na HNS albo ogólnie coś co pokazuje ile czasu się grało na serwie i dodanie jej do spisu komend na !komendy
- !rules poprawić (dodać punkty regulaminu na serwer)
- Dodanie pluginu MovementHUD 2.0.0 ~ mam go
- !knife !ws ~ aktualizacja nowych kos jakie wyszły
Tutaj chodzi mi bardziej o zmiany:
- Zmniejszyć czas, który jest potrzebny żeby wbijać topki do 1h
- Wył. PB do czasu wbicia topki
- Zapisywanie się komend co zmianę mapy typu: !fov !distbug !strafestats !color ~ jeżeli chodzi o kolor chatu to jest on dla vipa i fajnie by było, że jak skończy się vip to kolor chatu mu zniknie, a nie zostanie na stałe.
- Połączyć anty-cheat z bazą danych (też go mam)
- Poprawa wizualna sklepu tzn. chodzi mi o to, żeby normalna osoba widziała skiny dla Vipa (obok tego po prostu pisało by (VIP)
- Wyłączyć jumpbuga na !fj i dodać fall damage i włączyć god moda
- Specta poprawić wizualnie
- !ghost i gdy wpiszemy do niej pod komende !menu powinien się pokazać panel taki jak na !fj tylko bez glosowania na normalny tryb
No i została najtrudniejsza rzecz czyli ustawienie jumpstatów, serwer czasami ma lagi nie wiadomo czym spowodowane (spadki FPS), poprawa HEADBOOSTA i czasami wszystkie pluginy wywala.
- numer GG: 42042247
- adres email: [email protected]
- steam: https://steamcommuni...61198098549093/
- discord: Leonek#3503
Co do ceny aktualnie proponuję 100zł, ale jest ona jak najbardziej do negocjacji. Wszystkie nie jasne rzeczy chętnie wytłumaczę. Posiadam również dokumentację wszystkiego co było robione.
Liczę na pomoc! ![]()
Pozdrawiam.

Dodatki SourceMod