Załączone pliki
Użytkownik Kwiatuszkowa edytował ten post 31.10.2019 20:37
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 31.10.2019 20:33
Użytkownik Kwiatuszkowa edytował ten post 31.10.2019 20:37
Napisano 03.11.2019 19:16
+hp w hud widoczne dla wszystkich
+-exp procentowy
+-dodanie [Forum - <nazwe zeedytuję>]
-korzystam z pluginu dywizje v2 (https://amxx.pl/topi...izje-v2-codmod/) bez sprite i to również chciałabym aby było widoczne kto jaką dywizję ma
+-dodanie w hud [VIP - tak] lub [VIP - nie] (vip pod flage admin_level_H) w kolorze czerwonym
+-dodanie rozdawania statystyk co 1/2/5/10 lub wszystko
Znajdz :
public Pomoc(id)
i tam sobie uzupełnij co chcesz
-rozbudowanie funkcji /pomoc ( jest tam spis wszystkich komend podstawowych) , chciałabym aby również była informacja o tym że jest : /rynek - mozliwosc wystawiania perkow , /daj lub /zamien - wymiana perkami , /dywizja - grupowe doswiadczenie , /codtop15 - ranking lvli
qtm_codmod (1).sma 41,1 KB 242 Ilość pobrań
qtm_codmod (1).amxx
| Szukasz pomocy? Pisz ! GG: 61518293 | Pomoc prywatna Odpłatna
Napisano 04.11.2019 18:15
+-exp procentowy
-korzystam z pluginu dywizje v2 (https://amxx.pl/topi...izje-v2-codmod/) bez sprite i to również chciałabym aby było widoczne kto jaką dywizję ma
+-dodanie w hud [VIP - tak] lub [VIP - nie] (vip pod flage admin_level_H) w kolorze czerwonym
Znajdz :
public Pomoc(id)
-rozbudowanie funkcji /pomoc ( jest tam spis wszystkich komend podstawowych) , chciałabym aby również była informacja o tym że jest : /rynek - mozliwosc wystawiania perkow , /daj lub /zamien - wymiana perkami , /dywizja - grupowe doswiadczenie , /codtop15 - ranking lvli
Dziękuję , skompilowałam lokalnie - pokazało kilka błędów 7 warningów ale zapewne z powodu brak pełnych include jeśli dobrze to rozumiem ?
Całość jest poprawna - VIP w zwykłym zielonym kolorze się ukazuję
Dlatego wychodzę z jeszcze małą prośbą.
- czy do expa procentowego mógłbyś dodać jeszcze zwykły exp obok pokazywany w klamrze np [84% , 1100/2000] przykładowo
- poprawić aby ten pokaz VIP'a był w kolorze czerwonym
- dodać wytrzymałość perku też w hudzie pod perkiem jako posiadanym przedmiocie
- mam mały problem - miałam system monet na serwerze - teraz obie rzeczy nachodzą na siebie , pamiętam że zależało to on ^n^n^n itd.. ale nie mogę zeedytować pliku a raczej skonfigurować osobnego pluginu zatem czy jest możliwość wprowadzenia systemu monet bezpośrednio do silnika ?
Napisano 04.11.2019 20:23
+-exp procentowy
Znajdz :
public Pomoc(id)
Dziękuję , skompilowałam lokalnie - pokazało kilka błędów 7 warningów ale zapewne z powodu brak pełnych include jeśli dobrze to rozumiem ?
Całość jest poprawna - VIP w zwykłym zielonym kolorze się ukazuję
Dlatego wychodzę z jeszcze małą prośbą.
- czy do expa procentowego mógłbyś dodać jeszcze zwykły exp obok pokazywany w klamrze np [84% , 1100/2000] przykładowo
- poprawić aby ten pokaz VIP'a był w kolorze czerwonym
- dodać wytrzymałość perku też w hudzie pod perkiem jako posiadanym przedmiocie
- mam mały problem - miałam system monet na serwerze - teraz obie rzeczy nachodzą na siebie , pamiętam że zależało to on ^n^n^n itd.. ale nie mogę zeedytować pliku a raczej skonfigurować osobnego pluginu zatem czy jest możliwość wprowadzenia systemu monet bezpośrednio do silnika ?
aby napis Vip był w innym kolorze trzeba by było robić nowe hud poniewaz w 1 hud nie mozna miec kilku kolorów
co do systemu monet można go dodać do silnika w hud
warningi sa spowodowane zlymi tabulatorami
Napisano 05.11.2019 17:06
sprawdź teraz:
QTM_CodMod.sma 41,67 KB 78 Ilość pobrań
QTM_CodMod.amxx
(dodane monety do silnika wiec usun hud z pliku systemumonet)
Użytkownik HUNT123 edytował ten post 05.11.2019 17:09
Silnik
[Kondycja] po zmianie broni kondycja jest ustawiona a biega powoliNapisany przez One ShooT, 10.02.2023 silnik |
|
||||
Silnik
Prośba o edytacje silnika DoświadczenieNapisany przez One ShooT, 05.02.2023 silnik |
|
||||
|
Silnik
proźba o dodanie expa za fragasilnik Napisany przez Anonimowy09, 20.01.2023 silnik |
|
|||
Kupie
kupie serverkuie Napisany przez Anonimowy09, 20.12.2022 silnik, Kupie |
|
||||
|
Silnik
[KOSZ] WitamKupie Napisany przez Anonimowy09, 20.12.2022 silnik |
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych